Ana SayfaDizilerKardeşlerim 28. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kadir Babasını Akif'in Öldürdüğünü Öğreniyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 28. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kadir Babasını Akif’in Öldürdüğünü Öğreniyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 28. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Orhan, eve saldıran soygun çetesinden birini omzundan vurur. Akif, Kaan’ı evden kovar. Kaan, Harika’nın evine sığınır. Şengül, Aybike’nin Berk’le ilişkisini öğrenip onu odasına kilitler. Elinde babasını bitirecek video görüntüsü olan Kaan, bir not yazıp Kadir’e bırakır. Notta, babasını kimin öldürdüğünü bildiğini yazar. Kardeşlerim 28. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kadir, babasını Akif’in öldürdüğünü öğreniyor.

 Cumartesi Dizileri 2021

Kadir Babasını Akif’in Öldürdüğünü Öğreniyor!

Kardeşlerim 28. bölüm 2. fragmanında; Kadir, notta yazılan yere gidip Kaan’la buluşuyor. Kaan, onu inandırmak için elindeki videoyu izletiyor. Kadir, babasını inşaattan Akif’in itip öldürdüğünü gözleriyle görüp yıkılıyor.

İşte Kardeşlerim 28. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1458849576123834380

 

KARDEŞLERİM 27. BÖLÜM ÖZETİ!

Akif, Nebahat’e Suzan’ın oyununa geldiği için ve onunla yaptıkları için çok kızar. Nebahat’e, kendisini suçlu hissettirir. Sonra, evin tapusunun üzerinde onun isminin yazdığını neden Suzan’a o evi almış olacağını söyler. Sonra da onunla boşanabileceğini söyleyip valizini toplamaya başlar.

Nebahat, Akif’e inandığını söyleyip ondan af diler. Akif, yine Nebahati kandırmayı başarır. Suzan ise, Nebahat’in ne yaptığını Akif’in ona bir şey yapmasından endişelenir. Ömer, emniyette soygun çetesini teşhise gittiğinde Oğulcan ile Doruk’un bu işle alakası olmadığını onların kuzeni ve arkadaşı çalışmak için gitmiş olabileceklerini söyler.

Diğerlerini ise teşhis eder. Akif, oğlunun karakolda olduğunu öğrenip Nebahat’le oraya gider. Nebahat, oğlunun başına gelenlerden o aileyi suçlar. Doruk ile Oğulcan, serbest bırakılır. Soygun çetesi, Ömer’i kıstırır. Onu gören arkadaşları koşup Ömer’i kurtarmak için kavga eder.

Müdür, durumu öğrenip Ömer’e karakola gidip şikayet etmeleri gerektiğini söyler. Ömer ise, gerek olmadığını onların bir daha kendisine saldırmaya cesaret edemeyeceklerini düşündüğünü söyler. Harika, Kaan’la eve ders çalışmaya gelir. Suzan, Kaan’ın Akif’le ne bağı olduğunu sorar.

Onun annesinin Akif’in bir zamanlar asistanı ve isminin Zümrüt olduğunu öğrenince, Kaan’ın Akif’in oğlu olabileceğini düşünür. Hemen, onun kullandığı bardağı alıp saklaar. Harika’ya durumu anlatınca o hemen Akif’in DNA’sını almak için bir bahaneyle onların evine gider.

Onun bardağını alır. Suzan, DNA testi yaptırır. Kostüm balosu günü gelir. Herkes hazırlanıp baloya gider. Harika, yine orada arıza çıkarır. Suzan, mikrofonu alıp herkesin içinde Kaan’ın Akif’in gayrimeşru oğlu olduğunu açıklar.

Kardeşlerim 28. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kaan Akif’in Fişini Çekmeye Hazırlanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler