Ana SayfaDizilerMisafir 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gece'nin Korktuğu Şey Başına Mı Geliyor!

İlgili Postlar

Misafir 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gece’nin Korktuğu Şey Başına Mı Geliyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi Misafir, ilk bölümüyle ekrana geldi. Gece, annesinin sevgilisini yaralayıp kaçıyor. Artık hayattan bir beklentisi olmayan Gece, intihar ediyor. Erdem, onu görüp kurtarıyor. Giray, bir gün önce Gece’yi emniyetin önünde görüyor. Gece, doktorlara hiçbir şey hatırlamadığını söylüyor. Erdem, onu evine getiriyor. Çocuklar Gece’ye, Güneş adını veriyor. Misafir dizisinin 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Gece’nin korktuğu şey başına geliyor.

Perşembe Dizileri 2021

Gece’nin Korktuğu Şey Başına Mı Geliyor!

Misafir dizisinin 2. bölüm 1. fragmanında; Erdem, Gece’ye Güneş ismini veriyor ve onunla birlikte yaşamaya başlıyor. Giray, Gece’nin aslında kim olduğunu araştırmaya başlıyor. Biraz da onu Erdem’den kıskanıyor. Gece’nin yaraladığı annesinin aşığı onun izini buluyor. Giray, Erdem’in evine onu getiriyor. Gece, bundan sonra ne yapacak? Yine hafızasını kaybetmiş numarasına devan mi edecek?

İşte Misafir 2. bölüm 1. fragmanı….

MİSAFİR DİZİSİNİN İLK BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Gece’nin annesi bir hayat kadınıdır. O çocukluğunu utanarak ve babasının kim olduğunu bilmeden geçiriyor. Annesinin istenmeyen çocuğu olduğunu ve bu yüzden adının Gece koyulduğunu biliyor. İyice büyüyen Gece, annesinin sevgilisi tarafından uğradığı zulme dayanamayıp onu bıçaklayıp kaçıyor.

Daha sonra intihar etmek için kendisini denize atıyor. Erdem, çocuklarıyla vakit geçirirken denizde birini görüp onu kurtarıyor. Hemen onu hastaneye götürüyor. Gece, hafızasını kaybetmiş ve hiçbir şey hatırlamıyormuş gibi yapıyor.

Annesi, aynı hastanede sevgilisinin başında duruyor. Gece, annesini görüp Erdem’le çıkıyor. Erdem onu, kendisinin evine götürmek istiyor. O ise, bunu kabul etmiyor. Ama sonra kabul etmek zorunda kalıyor. Gece, Erdem’in çocuklarıyla mutlu bir yuvası olduğunu görünce afallıyor.

Kendisinin hiç yaşamadığı bir ortamda buluyor kendisini ve bu durum ona çok farklı geliyor. Erdem’den hoşlanan Betül, Gece’yi evde görünce şaşırıyor. Biraz da kıskanıp Erdem’e o kadının evinde olmaması gerektiğini söylüyor.

Erdem’in doğum günü için büyük bir sürpriz hazırlayan Betül, büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. Erdem’den, Güneş’in artık kendileriyle yaşayacağını öğreniyor. Gece, tekrar kendisini denize bırakıyor. Ama bu sefer, Erdem’in kızının kumbarasını alarak çıkıyor.

Misafir Dizisinin Yayın Tarihi Ve Günü Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm 1….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler