Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sedat'ın Planları Alt Üst Oluyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sedat’ın Planları Alt Üst Oluyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Camdaki Kız, 19. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nalan, Sedat’ın kendisinden boşanmasını istediğini öğrendikten sonra arkadaşının evine gidiyor. Rafet, tüm olanları ertesi gün öğreniyor. Cavit’e gidip ondan hisseleri geri vermesini istiyor. Sedat, Cana’yla yurt dışına gitmeye hazırlanırken bu satışın iptal olduğunu öğreniyor. O sırada Nalan, geliyor ve Sedat’la konuşmak istiyor. Sedat’ın planları alt üst oluyor.

Perşembe Dizileri 2021

Sedat’ın Planları Alt Üst Oluyor!

Camdaki Kız 20. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Nalan, Sedat’ın kendisinden boşanmak istediğini öğrendikten sonra, onun parmağındaki yüzüğü çıkardığını görüyor. Oda, yüzüğünü çıkarıp Sedat’a verip oradan ayrılıyor. Nalan, büyük bir şok içinde oradan ayrılıyor. Hayri, bir an olsun onun yanından ayrılmıyor.

CAMDAKİ KIZ 19. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nalan gittikten sonra Feride, Sedat’la konuşuyor. Sedat, Feride’ye kesin ve net cevap verip ona kararından dönmeyeceğini söylüyor. Feride, dışarı çıkıp kızını arıyor. Nalan annesine, bir şey olmamış gibi davranıp evde olduğunu söylüyor.

Feride, perişan halde eve gelip ilaç alıyor. Nalan, eve gidip çantasını topluyor. Gülcihan, Rafet’e yalan söyleyip Muza’yla birlikte Nalan’ın odasına gidiyor. Nalan onlara, Sedat’ın kendisinden boşanmak istediğini daha fazla orada kalamayacağını söyleyip valizini alıp çıkıyor.

Hayri, Nalan’ı annesinin evinin önüne götürüyor. Nalan, oraya giremiyor ve arkadaşının evine gidiyor. Hayri, sabaha kadar kapının önünde arabada yatıp Nalan’ı bekliyor. Feride, sabah kalkıp Rafet’le görüşmeye gidiyor. Gülcihan, Feride’nin geldiğini duyunca onunla görüşmek istemiyor.

Rafet, ondan Nalan’ın evde olmadığını öğreniyor. Feride’yi yolcu ettikten sonra gerçekleri öğreniyor. Doğruca Cavit’in yanına gidip ondan oğlundan aldığı hisseleri geri vermesini istiyor. Cavit, Gülcihan’ın hatırına bu satışı iptal ediyor.

Bundan haberi olmayan Sedat, Cana’yla İngiltere’de yeni bir hayat kurmak için plan yapıyor. Cana, çocuklarını da alıp kocasına Sedat’la yurt dışına gittiğine dair bir mektup yazıp eve bırakıyor. Feride, Nalan’a bundan sonra eski kuralların geçerli olduğunu söyleyip ona yine korse giyeceğini söylüyor.

Selen, Nalan’la konuşmak için onun yanına geliyor. Ona babasıyla yaşadıkları sorunları anlatıyor ve ondan Sedat’ı durdurmasını istiyor. Nalan. Selen’den Sedat’ın yurt dışına saat kaçta gideceğini öğrenip onun yanına gidiyor. Sedat, Cavit’in hisse alımından vazgeçtiğini ve tüm kartlarının bloke edildiğini öğreniyor.

O sırada Nalan geliyor ve Sedat’dan gitmemesini istiyor. Cana ise, büyük bir merakla Sedat’ın ne karar vereceğini bekliyor.

Camdaki Kız 19. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Nalan Sedat’ı Gitmekten Vaz Geçirebilecek…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler