Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 113. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mehmet Züleyha'ya Aşkını İlan...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 113. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mehmet Züleyha’ya Aşkını İlan Ediyor!

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 112. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Abdulkadir, Hakan’ı Züleyha’yı jandarmaya ihbar etmekle tehdit ediyor. O ise, bu tehdide boyun eğmiyor ve Züleyha’nın parmak izlerini silahın üzerinden siliyor. Mehmet, Züleyha’nın ihtiyacı olan parayı veriyor. Oda şirket hisselerinin yüzde yirmisini ona devrediyor. Fikret, o parayı bulup Züleyha’ya getirdiğinde çok geç olduğunu anlıyor. Demir’in cesedi bulunuyor. Bir Zamanlar Çukurova 113. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Mehmet, Züleyha’ya aşkını ilan ediyor.

Perşembe Dizileri 2021

Mehmet Züleyha’ya Aşkını İlan Ediyor!

Bir Zamanlar Çukurova 113. bölüm 1. fragmanında; Bulunan ceset Demir’e ait olduğu anlaşılıyor. Bunu öğrenen Mehmet, hemen Züleyha’ya bir yüzük alıp ona evlenme teklif etmeye hazırlanıyor. Önce ona aşık olduğunu itiraf ediyor. Züleyha, Mehmet’e karşı hislerini ona itiraf edebilecek mi?

İşte Bir Zamanlar Çukurova 113. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1458907079914274819

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 112. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hakan, Abdulkadir’e Züleyha’ya aşık olduğunu itiraf ediyor. Abdulkadir, elindeki Züleyha’nın parmak izleri olan silahı jandarmaya vermekle onu tehdit ediyor. Hakan ise, onun tehdit etmesine boyun eğmiyor. Abdulkadir, Betül’ü yanına çağırıp ondan Züleyha’yı Ümit’i öldürdüğünü bildiği için ihbar etmesini istiyor.

Betül, elinde kanıt olmadan bunu yapamayacağını söylüyor. Oda ondan beklemesini istiyor. Abdulkadir, silahla birlikte bir not yazıp savcılığa Ümit’in katilinin Züleyha olduğunu yazıp gönderiyor. Bu durum duyulunca Fikret, Züleyha’dan çocuklarını da alıp Almanya’ya gitmesini istiyor.

O ise kabul etmiyor. O sırada Jandarmalar konağa geliyor ve Züleyha’yı Ümit cinayeti soruşturmasında katil zanlısı olarak sorguya alıyor. Bu durumu öğrenen Betül, Züleyha’dan kurtulmak için savcılığa gidip onu ihbar etmek istiyor.

Ancak o sırada silahın balistik soruşturma sonucu geliyor. Savcı, Betül’e silahın üzerinde parmak izi bulunmadığını söylüyor. Bu durumu öğrenen Betül, savcıya cinayeti Demir’in işlediğinden emin olduğunu söylemek için geldiği yalanını uyduruyor.

Fikret, Züleyha’nın borcunu kapatmak için İstanbul’daki iş hanlarını satmak için gidiyor. Ama o sırada Züleyha, Mehmet’e para karşılığında şirket hisselerinin yüzde yirmisini ona devir ediyor. Fikret, İstanbul’dan gelirken Züleyha’ya küpe satın alıyor.

Ona paraları getirip önüne koyuyor. Ama Züleyha’nın hisseleri Mehmet’e devrettiğini duyunca ona aldığı hediyeyi saklıyor. Meczup bir binanın yıkımı sırasında buz dolabı içerisine saklanmış bir erkek cesedine rastlanıyor. İşçiler o cesedin Demir’e ait olduğunu anlıyor.

Demir’in cesedinin bulunmasıyla Mehmet’in kin duygusu ortadan kalkıyor ve artık Züleyha’ya olan hislerini açıklamasının vakti geliyor.

Bir Zamanlar Çukurova 112. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Züleyha Ümit’i Öldürdüğünü İtiraf…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler