Ana SayfaDizilerMasterChef 12. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6....

İlgili Postlar

MasterChef 12. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef, her hafta son dokunulmazlık oyununu farklı bir ilde oynuyor. MasterChef ekibi bu hafta ekip olarak Mersin’e gitti ve yarışmacılar yöreye özgü yemekleri yapıp misafirlerin beğenisine sundu. Misafirler, beğendikleri takımın yemeklerine oylarını kullandı. Oylar stüdyoda açıldı. MasterChef 12. hafta 3. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 5. ve 6. eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 12. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4….

MasterChef 12. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef Türkiye 2021’in 12. haftanın 3. dokunulmazlık oyunu Mersin’de yapıldı. Yarışmacılar Mersin’e gitti ve önce orayı gezdi. Daha sonra şefler yarışmacılardan yöreye özgü beş çeşit yemek yapmalarını istedi. Mavi ve Kırmızı takım yemekleri yarışmacıları arasında paylaştırdı ve süre başladı.

HAFTANIN 3. DOKUNULMAZLIK OYUNU!

MasterChef Türkiye’de üçüncü dokunulmazlık oyununda bir saat süre verildi. Bu sürede yapılacak yemekler; Yüksük çorbası, Batırık, Etli gölevez, Vardabit paçası ve Mamul oldu. iki takım, yemekleri en iyi şekilde yapmak için tüm hünerlerini sergiledi.

Takımlar, kendilerine verilen menüyü verilen süre içinde yapmak için büyük mücadele verdi. Yemekler verilen saat süre içinde yetişti ve takımlar yemeklerini misafirlerin beğenisine sundu. Misafirler, yemeklerin tadımını yapıp takımlara göre oylarını kullandı.

Stüdyoda Danilo şef, oyları açmaya başladı. 21 oyu alan takımın dokunulmazlığı kazanacağı yarışmada mavi takım önde başladı. Bir ara Kırmızı takım arayı kapatıp oyları eşitledi. Ancak, tatlının oyları beraberliği bozdu ve haftanın son dokunulmazlık oyununun galibi mavi takım oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Dokunulmazlığı kaybeden Kırmızı takımda Araz ve Azize’nin eleme adayı olması nedeniyle Sergen, Burcu ve Mert bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Oyunda yarışmacılara, hafta içi oyunlarda kullanılanlardan kalan ürünler verildi. Değerlendirme yemeği için kırk dakika süre verildi.

Süre sonunda şeflerin tadımı sonucunda en başarılı yemeği yapan isim Mert oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Mert, son ona kalan yarışmacılar arasına girmeyi başardı.

Haftanın 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

MasterChef’in haftanın son bireysel dokunulmazlık oyununa Kırmızı takımdan üç kişi katıldı. Bu nedenle bireysel dokunulmazlığı kazanan Mert, kendini kurtarmış oldu ve en az bir hafta daha yarışmada kalmayı garantiledi. Geriye kalan isimler ise konsey yapılmasına gerek kalmadan potaya girdi. Böylece, Burcu beşinci eleme adayı olurken Sergen altıncı eleme adayı oldu.

Haftanın eleme adayları; Araz, Azize, Dilara, Pelin, Burci ve Sergen oldu.

MasterChef 12. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler