Ana SayfaDizilerAziz 2. Bölüm Ön İzleme Yayında! Galip Aziz'den Şehri Terk Etmesini İstiyor!

İlgili Postlar

Aziz 2. Bölüm Ön İzleme Yayında! Galip Aziz’den Şehri Terk Etmesini İstiyor!

Show Tv’nin yeni dizisi Aziz, 2. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Aziz ise, sıfırdan hayatına başlar. Herkese yüreği yeten varsa karşısına çıkmasını söyler. Dilruba’nın Adem’le nişan törenleri olur. Efnan, Aziz’e inandığını söyleyip ona destek olur. Dilruba, Efnan’ın nerede olduğunun haberini babasına verdirir. Efnan’ın babası ve onu verdiği adam Aziz’in evini basar. Aziz 2. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Galip, Aziz’den şehri terk etmesini istiyor.

Cuma Dizileri 2021

Galip Aziz’den Şehri Terk Etmesini İstiyor!

Aziz 2. bölüm ön izlemesinde; Galip, Aziz’i karşısına alıp ona onun öldüğünü zannettiklerini, Dilruba’nın onunla adının çıktığını ve buna engel olmak için onunla Adem’i nişanladıklarını söylüyor. Adem’in Dilruba’ya çok aşık olduğunu, onun kendisinden ayrılmasıyla oğlunun hayatından vazgeçeceğini söylüyor. Aziz ise, amcasına kendisinin ölmesini ve Adem’in yaşamasını mı istediğini soruyor.

İşte Aziz 2. bölüm ön izleme…

AZİZ DİZİSİNİN İLK BÖLÜM ÖZETİ!

Antakya’nın en büyük halı üreticisi ve Payidar ailesinin büyük oğlu Aziz Payidar’ın refah ve ışıltı dolu hayatı Fransız güçleri komutanı Pierre’in oğlu Andre’yi öldürmesiyle altüst olur. Aziz, Andre’nin bir köylü kızına saldırdığını görünce kızı kurtarabilmek için onu vurmak zorunda kalır.

Eğer onu vurmasa Andre onu vuracaktı. Bu olay üzerine Aziz, babasının ısrarıyla şehri terk etmek zorunda kalır. Mal taşıyan bir kervan ile şehirden ayrılan Aziz, bir süre sonra kervana yapılan bir saldırıda yaralanır. Herkes Aziz’in öldüğünü düşünürken Aziz, 2 yıl sonra Antakya’ya geri döner.

Ancak döndüğünde hiçbir şey eskisi gibi bulamaz. Babasının öldüğünü, sahip oldukları her şeyin satıldığını öğrenir. Aslında, babası ölmeden önce Galip’e tüm mallarını devir eder ve ondan Aziz gelince malları ona devretmesini ister.

Aziz, tüm bunların üzerine büyük aşkı Dilruba’nın kuzeni Adem ile nişanlandığını öğrenir. Aziz’in gelişi Antakya’da büyük ses getirirken Dilruba’nın hayatını da tamamen alt üst olur. Çünkü Dilruba, gerçek aşkı Aziz’le birlikte olmak ister. Ancak maddi durumlarının kötüye gitmesi, annesi ve Galip Payidar’ın evlenecek olması bu kavuşmanın önündeki engel olur.

Dilruba her şeye rağmen Aziz’e bir mektup yazarak onunla olmak istediğini bildirir. Mektup Aziz’in eline ulaşır. Efnan, babasının borcu karşılığında yaşlı bir adama verilir. Onun elinden kaçan Efnan, erkek kılığına girip ekmek çalar.

Aziz, onu görüp karnını doyurur. Babası ile Efnan’ı sattığı adam peşine düşer. Aziz, onun kaçtığını görüp kurtarır. Onu köyüne götürmek isteyince Efnan, yüksek bir yerden kendisini aşağı bırakır. Aziz’de, peşinden atlar ve erkek çocuğu sandığı kişinin bir genç kız olduğunu görür.

Dilruba, bohçasını alıp Aziz’le buluşacağı yere gider. Adem de, oraya gidip Aziz’i öldürmeyi planlar. Dilruba, Aziz’i beklerken karşısında Adem’i bulur.

Aziz 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Dilruba Efnan’dan Kurtulmaya Çalışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler