Ana SayfaDizilerYasak Elma 120. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çağatay Yıldız'dan Boşanmak İstemiyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 120. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çağatay Yıldız’dan Boşanmak İstemiyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 120. yeni bölümüyle 15 kasım pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Yıldız, Doğan’ın kızının yaptıklarını bildiği halde sustuğunu öğrenip onunla konuşmaya gider. Doğan, Ender’in Arzu’yu kendisinden uzaklaştırma entrikalarını anlayıp onunla ilişkisini bitirir. Feyza, Çağatay’ı artık kimseye kaptırmak istemez. Kumru ardından Yıldız, onların evde olduğunu öğrenir. Feyza, gizlediği gerçeği açıklayacak mı? Yasak Elma 120. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Çağatay, Yıldız’dan boşanmak istemiyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Çağatay Yıldız’dan Boşanmak İstemiyor!

Yasak Elma 120. bölüm 1. fragmanında; Yıldız, Ender’le birlikte geçmişi unutma seanslarına katılıyor. Çağatay, Yıldız’dan ayrılmak istemiyor ve onun kendisini affetmesi için onu çiçeklere boğuyor. Mahkeme günü geliyor. Çağatay, hakime karısını aldatmadığını söylüyor. Yıldız’ın avukatı mahkemede şahitlik yapacak bir tanık buluyor. Bu tanık kim? Kumru mu yoksa Feyza mı?

İşte Yasak Elma 120. bölüm 1. fragmanı…

 

YASAK ELMA 119. BÖLÜM ÖZETİ!

Yıldız, Kumru’nun televizyonda yaptığı açıklamayı izler. Onun bu yaptığı karşısında şok olur. Doğan ise, kızının bunu da yapmış olacağına inanamaz. Kumru ise, babasına bu kendisinin özgür kararı olduğunu ve kendisine saygı duymasını ister.

Doğan, kızına karşısına alıp konuşur. Kumru, babası karşısında kesinlikle geri adım atmaz ve ona asla bu ilişkiyi kimseden gizlemek istemediğini söyler. Ondan da kendisine insan olarak duygularına saygı duymasını ister.

Doğan, kızının psikolojisinin iyi olmadığını anlayınca üzerine gitmez. Yıldız, Canan’dan kızının Çağatay’la olan ilişkisini daha önceden bilip sustuğunu, hatta kendisini susturmak için para verdiğini söyler.

Bunun üzerine Yıldız, Doğan’la konuşmaya gider. Doğan, Yıldız’a hak verdiğini ama kendisinin yaşadıklarını bilmediğini söyler. Çağatay, Yıldız’ın şirke hisselerine tedbir kararı koyduğunu öğrenir.

Yıldız, Doğan’ın kızı için bir hastaneyi aldığın ve daha sonrasında devir ettiğini öğrenir. Bunun altında ne olduğunu öğrenmek için hastanenin arşivine girmek için doktor kılığına girer. Hastanenin çalışanlarından Deniz, Yıldız’ı tanır ve hemen Kumru’yu arar.

Kumru, Deniz’den Yıldız’ı arayıp onun Kumru ile ilgili bilgilere ulaştığını bildiğini, eğer oğlunun velayetini Çağatay’a verirse gerçekleri ona anlatacağını söyler. Bu arada Feyza, Çağatay’ı kimseye kaptırmak istemez.

Bu fırsatı değerlendirip her fırsatta Çağatay’la birlikte olmayı dener. Çağatay, avukatı aracılığı ile Yıldız’la uzlaşmayı ister. Ama Yıldız geri adım atmaz. Feyza, Çağatay’ın evde yalnız olduğunu öğrenip onun yanına gider.

Ona, uzun zamandır içinde sakladığı söylemek istemediği bir sırrı olduğunu söyler. Onun elinden tutup konuşacakken Kumru, Çağatay’ın evine bir kadının girdiğini öğrenir. Kumru, Feyza ile Çağatay’ı el ele görür.

Onlardan bunun hesabını sorarken Yıldız içeri girer. Yıldız, Feyza’nın neyi itiraf edeceğini merak ettiğini ve o gün orada herkesin eteğindeki taşları dökeceğini söyler. Kumru, Çağatay’ın kendisini başka bir kadınla aldattığını düşünür. Yıldız ise, Çağatay’ın kendisini her ikisiyle de aldattığını düşünür.

Yasak Elma 120. Bölüm Fragmanı Yayında! Feyza Gizlediği Gerçeği Açıklayacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler