Ana SayfaDizilerElkızı 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Harun Ezo'ya Fena Yakalanıyor!

İlgili Postlar

Elkızı 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Harun Ezo’ya Fena Yakalanıyor!

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Elkızı, 4. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ezo, canına kıymak istiyor ve kendisini yüksek bir yerden atar. Onu takip eden Harun, Ezo’nun peşinden atlayıp onun hayatını kurtarır ve onun kahramanı olur. Ali, Harun’un asıl niyetini anlayıp onunla yumruklaşır. Ezo ise, Ali’ye Harun’u kıskandığı için bunu yaptığını anlayıp onu uyarır. Konağa baskın olur ve Ezo, babaannesini adamların elinden kurtarır. Elkızı 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Harun, Ezo’ya fena yakalanıyor.

Cumartesi Dizileri 2021

Harun Ezo’ya Fena Yakalanıyor!

Elkızı 4. bölüm 2. fragmanında; Ezo, Harun’la yakınlaşmaya başlıyor. Ali’ye ise tavır alıp onu kendisinden uzak tutmaya çalışıyor. Aslı, kaza yapıyor ve Harun onu görmeye hastaneye gidiyor. Harun, Aslı’nın başında onun elini öperken içeri Ezo ile Ali giriyor. Hemen Nermin, oğluna Ezo’nun geldiği görüp onu uyarıyor.

İşte Elkızı 4. bölüm 2. fragmanı…

ELKIZI 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Cavidan, Engin ile Seher’in ilişkisini öğrenir ve onu uyarıy. Seher ise, Engin’i çok sevdiğini kimsenin kendisine karışamayacağını söyler. Cavidan, Seher’i de Esma’yı da evden kovar. Ezo, babaannesiyle konuşup Esma’nın kendisine annelik yaptığını, Seher giderse onunda gideceğini söyleyip onu kalmaları için ikna eder.

Cavidan, Sehir’in evde hizmetçilik yapması şartıyla kabul eder. Seher, gidip Ezo’yu komutana ihbar eder. Ona, annesinin fotoğrafını kendisinin kırdığını, onun o fotoğrafı almak için konağa gelmiş olacağını söyler.

Komutan, Ezo’yu sorguya alır. Ona annesiyle yıllar önce tanıştıklarını, onun davasına baktığını söyler. Ezo, babasının annesini öldürdüğünü itiraf eder. Cavidan, Ali’yle konuşup eğer torunu da isterse onunla evlenmelerine razı olduğunu söyler.

Ali, bir çanta dolusu parayı Harun’un evine gönderir ve ondan Ezo’yu kurtarması için o gece onunla birlikte olduğunu söylemesini ister. Nermin, paraları görünce havalara uçar. Ama Harun, önce gidip ifade verip Ezo’yu gözaltından kurtarır.

Sonra o para dolu çantayı Ezo’nun gözü önünde Ali’nin önüne atıp kendisini parayla satın alamayacağını söyler. Bunu öğrenen Ezo, hemen yemekler hazırlayıp Nermin ile Harun’u yemeğe çağırır.

Cavidan, yemeğe misafir olarak gelenlerin Harun ile annesi olduğunu görünce öfkeden deliye döner. Ali, Ezo’ya hediye alıp ona vermeye hazırlanır ve ona vermek için onun yanına gider. Cavidan tarafından kovulan Nermin ile Harun, evi terk eder.

Ezo, dışarı çıkıp Harun’u şirketin müdürü yaptığını söyleyip onlara bir anahtar verip evlerinden birine yerleşebileceklerini söyler.

Elkızı 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Harun Ezo’nun Hayatını Kurtarıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler