Ana SayfaDizilerÜç Kuruş 3. Bölüm Ön İzleme Yayında! Bahar Kartal'ın Teklifini Kabul Edecek...

İlgili Postlar

Üç Kuruş 3. Bölüm Ön İzleme Yayında! Bahar Kartal’ın Teklifini Kabul Edecek Mi?

Show Tv’nin yeni gözde dizisi Üç Kuruş, 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kartal, Efe komiserle iş birliği yapmayı kabul etmiyor. Ancak, olaylar öyle bir hal alıyor ki, onunla anlaşma yapmayı düşünüyor. Kartal, Nezih’in tehditlerinden kurtulmak için Bahar’ı buluyor. Üç Kuruş 3. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Bahar, Kartal’ın teklini kabul edecek mi? Detaylar haberimizde…

2021 Pazartesi Dizileri

Bahar Kartal’ın Teklifini Kabul Edecek Mi?

Üç Kuruş 3. bölüm ön izlemesinde; Kartal, Bahar’ı kendi mekanına getiriyor. Ondan, beklediğin yapmasını yani kendi evinde yaşamasını istiyor. Bahar, Kartal’ın teklifini kabul edip onun yanında babasının karşısında olabilecek mi?

İşte Üç Kuruş 3. bölüm ön izleme….

ÜÇ KURUŞ 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Seri katili Kartal’ı tanıdığını düşünen Efe, onu yakalamak için Kartal’a iş birliği teklif ediyor. Kartal, Efe’nin anlaşma teklifini kabul etmiyor. Ancak Efe, elindeki tüm kozları kullanıyor ve Kartal’ın peşini bırakmıyor. Bu sırada İrfan ise yeni hedefi Mirsad için harekete geçiyor.

Dizinin ilk bölümünde büyük bir merak konusu olan “ÇP damgasının hikayesi nedir?” sorusu bu bölümde yanıt buluyor. Kartal ile İrfan’ın çocukluk arkadaşı olduğu, ikisinin de aynı gece “ÇP” damgasının ellerine kazındığı ortaya çıkıyor. Mesut, Kartal’ın kendisine verdiği zararı misliyle ödetmek için üretim merkezinde kullanılan makinelerin hepsini patlatıyor.

Makinelerin bozulmasıyla büyük zarara uğrayan Nezih, Kartal’ın karşısına çıkıyor Nezih, Kartal’a uğrattığı zararı ödemesini, ödemezse canını alacağını söylüyor ve yeniden Mesut’un adamı olarak çalışmasını emrediyor. Kartal, hayatını kurtarabilmek için Nezih’le konuşmayı kafasına koyuyor.

Nezih’in sağ kolunu takip ederek ona ulaşan Kartal, burada korumalar tarafından hızla uzaklaştırılırken Kartal, Nezih’in adamlarını öldürerek kurtulmayı başarıyor. İçine düştüğü durumdan nasıl kurtulacağını bilmeyen Kartal için çıkış yolu Nezih’in kızı Bahar oluyor. Katilin hedefinin Mirsad olduğunu anlayan Kartal, onu koruma altına alıyor.

Mirsad’ın peşine düşen İrfan, onu Kartal’ın koruduğunu görünce bir plan yapıyor. Kartal’ın yıllar önce çocukken kaybettiği, üzerinde “Babasının Kıymetlisi” yazan bir künyeyi kullanıyor. Künyeyle ilgili Kartal’a bir mesaj gönderen İrfan, onu Mirsad’dan uzaklaştırmayı başarıyor.

İrfan, Mirsad’ı da diğer kurbanları gibi öldürerek üzerine “üç kuruş” atıyor. Kartal, Mirsad’ın ölümüyle Efe’nin haklı olduğunu anlıyor. Finalde Kartal, Efe’nin anlaşma teklifini kabul ediyor. İzleyicide büyük heyecan yaratan ikilinin birlikte hareket edeceği anlar şimdiden merakla bekleniyor.

Kendine has karakterleri ve sert kurallarıyla renkli bir Roman mahallesi olan Çıngıraklı’nın “koruyucusu” konumundaki mafya lideri Kartal ile Organize Büro’nun gözü kara ve kural tanımaz komiseri Efe’nin arasındaki kovalamaca oyunu bir cinayet vakasıyla ters yüz oluyor. Katili yakalamak için girdikleri yollar onları hiç tahmin etmeyecekleri bir ismin karşısına çıkıyorlar.

Üç Kuruş 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yeni Kurban Konyalı Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler