Ana SayfaDizilerElbet Bir Gün 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mevsim Babasının Bir Şeyler...

İlgili Postlar

Elbet Bir Gün 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mevsim Babasının Bir Şeyler Gizlediğini Anlıyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi Elbet Bir Gün, 2. yeni bölümüyle 14 kasım pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nesime’nin kuyuya yanlışlıkla düşürdüğü komşusu bulunur. Mevsim, kadını bulup ona kendisini kuyuya kimin ittiğini sorar. Feride, ablasını kocasından gizli bir yerde saklamaya başlar. Nesime, kadının konuşmaması için onu boğmaya çalışır. Elbet Bir Gün 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Mevsim, babasının bir şeyler gizlediğini anlıyor.

Pazar Dizileri 2021

Mevsim Babasının Bir Şeyler Gizlediğini Anlıyor!

Elbet Bir Gün dizisinin 2. bölüm 2. fragmanında; Feride, ablasını mecburen evine almayı kabul ediyor. Nesime’nin evdeki varlığı herkesi huzursuz ediyor. Mevsim, babasına kendisinden bir şeyler sakladığını anlıyor. Ona, bunca yıldır ondan neden boşanmadığını soruyor. O ise, hala Nesime’nin hala karısı olduğunu söylüyor.

İşte Elbet Bir Gün 2. bölüm 2. fragmanı…

ELBET BİR GÜN İLK BÖLÜM ÖZETİ!

Nesime, kocasından her gün şiddet görür. Daha fazla onun zulmüne dayanamayıp evdeki ziynetlerini alıp kaçar. Feride, Cemil’in elinden kurtulmak için onu merdivenlerden yuvarlır. Kaçıp, öğretmeninin evine sığınır. Öğretmeni ise, ona sahip çıkar ve onu oradan uzaklaştırıp yeni bir kimlikle hayatına devam etmesini sağlar.

Feride artık Gizem ismiyle hayat sürer. Okuyup avukat oluyor ve evlenir. Bu sırrını kimseye anlatmaz. Cemil, Nesime kaçtıktan sonra onun ailesini katleder ve evin bahçesine gömer. Evi de başka birinin üzerine verip ondan o evi satmamasını ister.

15 yıl sonra ev satılır. Yıkılan evin bahçesinden 5 ceset çıkar. Bu konu Kayıp Hayatlar programına konu olur. Annesiz büyüyen Mevsim, annesinin başına neler geldiğini sonradan öğrenir ve onu bulmak için programa katılır. Annesinin ve teyzesinin fotoğraflarını programda yayınlatır.

Fotoğraflar yayınlanınca Nesime’nin komşusu onu tanır ve programa telefon edip onun yerini söyler. Nesime, komşusunun elinden telefonu almaya çalışırken o kuyuya düşer. Cemil, Mevsim’le birlikte Nesime’nin adresine gider. Feride, gelip Nesime’yi oradan uzaklaştırır.

Murat, Nesime’nin evine gider. Orada Mevsim’le karşılaşır. Mevsim, ondan kameraları kapatmasını isteyip konuşmaz. Evde bulduğu bir fotoğrafla Mevsim, annesinin evlendiğini ve bir de oğlu olduğunu öğrenir.

Ona, kendisinin yeni bir hayat kurduğunu, mutlu bir evliliğinin olduğunu söyleyip ondan kendi hayatından uzak durmasını ister. Nesime, kız kardeşinin verdiği parayı kabul etmez ve eğer kendisini saklamaz ise onun kocasına gerçek kimliğini açıklayacağını söyleyip tehdit eder.

Elbet Bir Gün, 2. yeni bölümüyle 14 kasım pazar saat 20:00’da izleyicisiyle buluşacak.

Elbet Bir Gün 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nesime Kendisini İhbar Eden…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler