Ana SayfaDizilerElbet Bir Gün 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nesime Kendisini İhbar Eden...

İlgili Postlar

Elbet Bir Gün 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nesime Kendisini İhbar Eden Komşusunu Öldürüyor Mu?

Fox Tv’nin yeni dizisi Elbet Bir Gün, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan ilk bölümünde; Nesime, kocasının zulmünden kurtulmak için kaçıyor. Feride’de, öğretmenine sığınıp kendisine yeni bir hayat kuruyor. Cemil, Nesime’nin ailesini öldürüyor. 15 yıl sonra ailenin cesetleri bulunuyor. Nesime’nin yerini komşusu ihbar ediyor. Feride, Cemil bulmadan ablasını buluyor ve ondan gitmesini istiyor. Nesime ise, onu tehdit ediyor. Elbet Bir Gün 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nesime, kendisini ihbar eden komşusunu öldürüyor mu?

Pazar Dizileri 2021

Nesime Kendisini İhbar Eden Komşusunu Öldürüyor Mu?

Elbet Bir Gün 2. bölüm 1. fragmanında; Nesime’nin kuyuya yanlışlıkla düşürdüğü komşusu bulunuyor. Mevsim, kadını bulup ona kendisini kuyuya kimin ittiğini soruyor. Feride, ablasını kocasından gizli bir yerde saklamaya başlıyor. Nesime, kadının konuşmaması için onu boğmaya çalışıyor. Mevsim, kadını konuşturuyor mu?

İşte Elbet Bir Gün 2. bölüm 1. fragmanı…

ELBET BİR GÜN DİZİSİNİN İLK BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Nesime, kocasından her gün şiddet görüyor. Daha fazla onun zulmüne dayanamayıp evdeki ziynetlerini alıp kaçıyor. Feride, Cemil’in elinden kurtulmak için onu merdivenlerden yuvarlıyor. Kaçıp, öğretmeninin evine sığınıyor. Öğretmeni ise, ona sahip çıkıyor ve onu oradan uzaklaştırıp yeni bir kimlikle hayatına devam etmesini sağlıyor.

Feride artık Gizem ismiyle hayat sürüyor. Okuyup avukat oluyor ve evleniyor. Bu sırrını kimseye anlatmıyor. Cemil, Nesime kaçtıktan sonra onun ailesini katlediyor ve evin bahçesine gömüyor. Evi de başka birinin üzerine verip ondan o evi satmamasını istiyor.

15 yıl sonra ev satılıyor. Yıkılan evin bahçesinden 5 ceset çıkıyor. Bu konu Kayıp Hayatlar programına konu oluyor. Annesiz büyüyen Mevsim, annesinin başına neler geldiğini sonradan öğreniyor ve onu bulmak için programa katılıyor. Annesinin ve teyzesinin fotoğraflarını programda yayınlatıyor.

Fotoğraflar yayınlanınca Nesime’nin komşusu onu tanıyor ve programa telefon edip onun yerini söylüyor. Nesime, komşusunun elinden telefonu almaya çalışırken o kuyuya düşüyor. Cemil, Mevsim’le birlikte Nesime’nin adresine gidiyor. Feride, gelip Nesime’yi oradan uzaklaştırıyor.

Murat, Nesime’nin evine gidiyor. Orada Mevsim’le karşılaşıyor. Mevsim, ondan kameraları kapatmasını isteyip konuşmuyor. Evde bulduğu bir fotoğrafla Mevsim, annesinin evlendiğini ve bir de oğlu olduğunu öğreniyor.

Ona, kendisinin yeni bir hayat kurduğunu, mutlu bir evliliğinin olduğunu söyleyip ondan kendi hayatından uzak durmasını istiyor. Nesime, kız kardeşinin verdiği parayı kabul etmiyor ve eğer kendisini saklamaz ise onun kocasına gerçek kimliğini açıklayacağını söyleyip tehdit ediyor.

Elbet Bir Gün Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin Yeni Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler