Ana SayfaDizilerYargı 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Engin Suçunu Babasının Üzerine Atıyor!

İlgili Postlar

Yargı 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Engin Suçunu Babasının Üzerine Atıyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Yargı, 8. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ilgaz, Engin’i kaçmaya çalışırken tutup karakola götürüyor. Pars, Yekta’nın evinde arama emri çıkartıyor. Bahçede İnci’nin kanı bulunuyor. Osman, serbest bırakılıyor. Mahkemeye çıkarılan Engin, suçunu babasının üzerine atıyor. Cinayeti onun işlediğini söylüyor.

Pazar Dizileri 2021

Engin Suçunu Babasının Üzerine Atıyor!

Yargı 9. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ceylin, Engin’in üzerine yürüyüp onu öldürmek istiyor. Ama yapamıyor. Engin, hemen yangın merdivenlerinden kaçıyor. Ilgaz, Ceylin’i perişan halde buluyor. Daha sonra Engin’in peşinden gidip onu yakalayıp karakola götürüyor.

YARGI 8. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Engin, avukatı olmadan konuşmak istemiyor. Pars, Yekta’yı arayıp onu karakola çağırıyor. O ise, zaman kazanmak için şehir dışında olduğunu sabah oraya gelebileceğini söylüyor. Ceylin ile Ilgaz, Yekta’nın oğlunun suçunu Osman’ın üzerine atmaya çalıştığını anlıyor. İkili Osman ile Zümrüt’ün buluştuğu otele gidiyor.

Otel yetkilileri o gün kamera kayıtlarının bozuk olduğunu söylüyor. Ilgaz, bunu yapanın Yekta olduğunu anlıyor ve o gün otelde düğün olduğunu öğrenip düğün sahiplerine ulaşıyor. Düğün sahiplerinden aldığı videoyla Osman’ın o gece sevgilisiyle otelde olduğunu kanıtlıyor.

Bu bilgiler Pars’ın eline ulaştıktan sonra Osman’ı serbest bırakıyor. Osman, Ceylin’le birlikte eve gidip karısına onu aldattığını, aldattığı kişinin de Zümrüt olduğunu itiraf ediyor. Yekta’nın evine arama emri çıkıyor. Pars, bahçede kan buluyor ve o kan örneğinden iki tane almalarını istiyor.

Birini Yekta’nın yok edeceğini düşünerek. Tam da öyle oluyor. Yekta, kan örneğinin birini değiştiriyor. İşaretli olan kan örneğinin değiştiğini anlayan Pars, ikincisinin test edilmesini istiyor. Örnekteki kan İnci’nin kanı çıkıyor.

Engin, iyice köşeye sıkışıyor. Mahkemeye çıkan Engin’in tutuklu yargılanması talep ediliyor. Yekta, oğlunun avukatı olarak bu karara itiraz ediyor. Hakim, Engin’e söz hakkı veriyor. Engin, kendisinin İnci’yi öldürmediğini, İnci’yi öldürenin babası olduğunu ve suçu kendisinin üzerine atmaya çalıştığını söylüyor.

Annesini de şahit olarak gösteriyor. Pars, bu açıklamadan sonra şok oluyor. Ceylin de, Engin’in cinayeti kendisine itiraf etmesine rağmen suçu babasının üzerine atması karşısında büyük şaşkınlık yaşıyor.

Yargı 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ilgaz İle Ceylin Yakınlaşmaya Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler