Ana SayfaDizilerYargı 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceylin İle Ilgaz Birbirlerine Aşık Mı...

İlgili Postlar

Yargı 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceylin İle Ilgaz Birbirlerine Aşık Mı Oluyor?

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Yargı, 9. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Engin, suçu babasının üzerine atmasıyla serbest kalır. Bundan sonra Yekta, kendisini nasıl savunacağı büyük merak konusu olur. Pars, Engin’i sıkıştırıp katilin o olduğunu bildiğini söyler. Ceylin’in annesi Mert’in yanına gidip onun katil olmadığını öğrendiğini söyler. Zafer’in cesedi bulunur. Yargı 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ceylin ile Ilgaz birbirlerine aşık mı oluyor?

Pazar Dizileri 2021

Ceylin İle Ilgaz Birbirlerine Aşık Mı Oluyor?

Yargı 9. bölüm 2. fragmanında; Ceylin, Ilgaz’ın karnındaki yara izini görüyor. Ilgaz, bir katili yakalamaya çalışırken vurulduğunu anlatıyor. Bu konuşma geçerken ikili arasında bir yakınlaşma oluyor. Ilgaz Ceylin aşkı alev mi alacak?

İşte Yargı 9. bölüm 2. fragmanı…

YARGI 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Ceylin, Engin’in üzerine yürüyüp onu öldürmek ister. Ama yapamaz. Engin, hemen yangın merdivenlerinden kaçar. Ilgaz, Ceylin’i perişan halde bulur. Daha sonra Engin’in peşinden gidip onu yakalayıp karakola götürür.

Engin, avukatı olmadan konuşmak istemez. Pars, Yekta’yı arayıp onu karakola çağırır. O ise, zaman kazanmak için şehir dışında olduğunu sabah oraya gelebileceğini söyler. Ceylin ile Ilgaz, Yekta’nın oğlunun suçunu Osman’ın üzerine atmaya çalıştığını anlar. İkili Osman ile Zümrüt’ün buluştuğu otele gider.

Otel yetkilileri o gün kamera kayıtlarının bozuk olduğunu söyler. Ilgaz, bunu yapanın Yekta olduğunu anlar ve o gün otelde düğün olduğunu öğrenip düğün sahiplerine ulaşır. Düğün sahiplerinden aldığı videoyla Osman’ın o gece sevgilisiyle otelde olduğunu kanıtlar.

Bu bilgiler Pars’ın eline ulaştıktan sonra Osman’ı serbest bırakır. Osman, Ceylin’le birlikte eve gidip karısına onu aldattığını, aldattığı kişinin de Zümrüt olduğunu itiraf eder. Yekta’nın evine arama emri çıkar. Pars, bahçede kan buluyor ve o kan örneğinden iki tane almalarını ister.

Birini Yekta’nın yok edeceğini düşünerek. Tam da öyle olur. Yekta, kan örneğinin birini değiştirir. İşaretli olan kan örneğinin değiştiğini anlayan Pars, ikincisinin test edilmesini ister. Örnekteki kan İnci’nin kanı çıkar.

Engin, iyice köşeye sıkışır. Mahkemeye çıkan Engin’in tutuklu yargılanması talep edilir. Yekta, oğlunun avukatı olarak bu karara itiraz eder. Hakim, Engin’e söz hakkı verir. Engin, kendisinin İnci’yi öldürmediğini, İnci’yi öldürenin babası olduğunu ve suçu kendisinin üzerine atmaya çalıştığını söyler.

Annesini de şahit olarak gösterir. Pars, bu açıklamadan sonra şok olur. Ceylin de, Engin’in cinayeti kendisine itiraf etmesine rağmen suçu babasının üzerine atması karşısında büyük şaşkınlık yaşar.

Yargı 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Engin Serbest Bırakılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler