Ana SayfaDizilerYalancı 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mehmet Yasemin'i Kaçırıp Deniz'i Tehdit Ediyor!

İlgili Postlar

Yalancı 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mehmet Yasemin’i Kaçırıp Deniz’i Tehdit Ediyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Yalancı, 9. yeni bölümüyle 16 kasım salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Deniz, içinde bulunduğu zor durumu komiserlere anlatır. Onlara, kendisinin elini kolunu bağladıkları, kıpırdayamadığını ve nefes alamadığını haykırır. Deniz, Mehmet’in annesi bulup yanına gider. Ondan yardım ister. Arif, karısının mektupta neler yazdığını öğrenmeye çalışır. Mehmet, Deniz’in gideceğini öğrenip onun yanına gider. Zorla evine girip ona o gece neler yaşadıklarını anlatır. Yalancı 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Mehmet, Yasemin’i kaçırıp Deniz’i tehdit ediyor.

Salı Dizileri 2021

Mehmet Yasemin’i Kaçırıp Deniz’i Tehdit Ediyor!

Yalancı 9. bölüm 2. fragmanında; Mehmet, Yasemin’i kaçırıyor. Deniz’in yanına gelip onu kendisiyle birlikte olmaya zorluyor. Bundan sonra ona kendisi ne isterse onu yapacağını söylüyor. Deniz, ablasını kurtarmak için Mehmet’le yemeğe çıkmak zorunda kalıyor. Mehmet, elindeki görüntüleri Deniz’e gösteriyor. Deniz, gördükleri karşısında şok oluyor.

İşte Yalancı 9. bölüm 2. fragmanı…

YALANCI 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Mehmet, Hilal’le yemek yer. Ona içeceği uzattığında Hilal’in aklına Deniz’in anlattıkları gelir ve içeceği yere döker. Mehmet, onun kendisine inanmadığını anladığını söyleyip yemeği yarıda bırakır. Hilal, evine gittiğinde kapısında Deniz’i görür. Ona, gecesinin onun yüzünden berbat olduğunu söyler.

Deniz, onun iyi olduğuna sevindiğini söyler. O sırada Doruk evdeyken bir kadın gelip camlarına taş atıp kaçar. Doruk, polisleri çağırıp camlarını kıranın Deniz olduğunu söyler. Deniz, karakola ifade için çağrılır. İfadesinde Mehmet’in camlarını kendisinin kırdığını kabul eder.

Görkem, onun o saatlerde yanında olduğunu ve bunu neden yaptığını sorar. Oda, Mehmet’in bir kurbanı daha olduğunu, böyle yaparak onun yanına gelmesini sağlamak istediğini söyler. Görkem, o saatteki tüm görüntüleri izler ve Mehmet’in evinin camlarını kıranın Canan olduğunu anlar.

Deniz, Canan’la konuşmaya gider. Canan ona, Mehmet’e aşık olduğunu ve onunla bir ilişki yaşadığını kocasını aldatmanın üzüntüsünü yaşadığını söyler. Daha sonra Mehmet Canan’nın yanına gider. Ona bir neşter verip yapması gerekeni yapmasını ister.

Canan, kocasına her şeyi itiraf eden bir mektup yazıp intihar eder. Deniz, tekrar Canan’ın yanına döner. Mehmet’i onun evinin önünde görünce telaşlanıp içeri girer. Canan’ı çok kan kaybetmiş bir vaziyette bulur. Mehmet, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Canan’ın ameliyatına da girip onun hayatını kurtarır.

Deniz, artık Mehmet’le uğraşmak istemez ve pes eder. Mehmet, Deniz’in evindeki üzerine kamera olan oyuncak ayının yeniden eve geldiğini görüp sevinir. Onun gitmek istediğini öğrenir.

Daha sonra Arif, Deniz’in evine gelip Canan’ın intihar mektubunu bulduğunu ona neler olduğunu bilip bilmediğini sorar. Mehmet, o mektuba ulaşmak için gece Deniz’in evine gizlice girer.

Yalancı 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mehmet Deniz’in Evine Zorla Giriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler