Ana SayfaDizilerYargı 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ceylin Üzülerek Ilgaz'la Ayrılık Konuşması Yapıyor!

İlgili Postlar

Yargı 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ceylin Üzülerek Ilgaz’la Ayrılık Konuşması Yapıyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Yargı, 9. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Engin, suçu babasının üzerine attıktan sonra serbest bırakılıyor. Pars, zaman kazanmak için Engin’in kendisine saldırdığını söyleyip onu tekrar gözaltına aldırıyor. Bu zaman içinde Ilgaz ile Ceylin’le iş birliği yapıp delil topluyor. Ilgaz, son anda bir görüntü ele geçiriyor ve Engin emniyetten ayrılmadan yetişiyor. Ceylin, üzülerek Ilgaz’la ayrılık konuşması yapıyor.

Pazar Dizileri 2021

Ceylin Üzülerek Ilgaz’la Ayrılık Konuşması Yapıyor!

Yargı 10. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Engin, cinayeti babasının üzerine attıktan sonra Yekta şok oluyor. Hakim, Engin’i yurt dışına çıkmaması şartıyla serbest bırakıyor. Yekta, oğlunun yanına gidip madem yanmak istiyorsun o zaman yanmayı beklemesini söylüyor.

YARGI 9. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Pars, Engin ile annesinin ifadesini almak üzere onları tek tek odasına alıyor. Engin, daha önce planladığı her şeyi kılıfına uygun bir şekilde ifadesini veriyor. Pars, onun yalan söylediğini bildiğini, o gece babasıyla beraber olduğunu söylüyor. Engin’in serbest kalırsa kaçacağını bilen Pars, onun üzerine saldırdığını söyleyip tekrar Engin’i göz altına aldırıyor.

Laçin’de, cinayeti Yekta’nın işlediği yönünde ifade veriyor. Yekta, Pars’ın yanına gidip o gece onun yanında olduğunu bildiğini, eğer o gece neden birlikte olduklarını açıklamazsa gerçekleri anlatmak zorunda kalacağını söylüyor.

Pars, özel sorunlarını mahkemede açıklamak istemediği için Ilgaz ile Ceylin’le iş birliği yapıp Engin’in o cinayeti işlediğine dair sağlam delil bulmak istediğini söylüyor. Ceylin, hemen kabul ediyor. Bu arada Yekta, karısının kendisine yaptığı bu ihanetten sonra evin anahtarlarını değiştirip, banka kartlarını da bloke ediyor.

Kapıda kalan Laçin, otele gidiyor. Kartlarının bloke edildiğini öğrenince geceyi emniyette geçirmek zorunda kalıyor. Ilgaz ile Ceylin, Engin’in gözaltı süresi dolmadan bir delil bulmak için zamanla yarışıyor. Engin’in, köprüde İnci’nin telefonunu kırıp attığını görüyorlar. Ama bunun kesin bir delil olmamasıyla başka bir delil bulmaya başlıyorlar.

Ilgaz, İnci’nin cesedinin atıldığı yere gidiyor. Olay günü evin camından birinin bakıp kendisini gizlediğini hatırlayan Ilgaz, adamın kapısını çalıyor. Ama adam konuşmak istemiyor. Bu arada Metin, kaybolan Zafer’in cesedinin peşine düşüyor. Bunu kendisine kimin yaptığını öğrenmek için istifa ettiği işine geri dönüyor.

Gül, Mert’in yanına gidip ondan af diliyor. Ilgaz, adamla çok duygusal bir konuşma yapıyor. Adamın elindeki görüntüyü alıp emniyetin yolunu tutuyor. Engin’in gözaltı süresi dolup serbest bırakılıyor. Ilgaz, onu kapıda yakalıyor. Engin, mahkemeye çıkıyor ve suçu sabit görüldüğü için tutuklanıyor.

Ceylin, Ilgaz’a karşı bir şeyler hissetmeye başlıyor. Ama cinayet çözüldüğü için ona bir veda konuşması yapıyor. Arkasını dönüp giderken göz yaşlarını tutamıyor.

Yargı 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceylin İle Ilgaz Birbirlerine Aşık Mı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler