Ana SayfaDizilerElbet Bir GÜn 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nesime Cemil'e Yakalanmadan Kaçmayı...

İlgili Postlar

Elbet Bir GÜn 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nesime Cemil’e Yakalanmadan Kaçmayı Başarabilecek Mi?

Fox Tv’nin yeni dizisi Elbet Bir Gün, 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Gizem, Nesime’yi evine götürüyor. Nesime, bilerek herkese kendisini gösteriyor. Hacer, kuyudan kurtuluyor. Bunu duyan Nesime, gidip Hacer’i öldürüyor. Sevilay, Gizem’e kocasıyla beraber çekilmiş fotoğrafını gönderiyor. Elbet Bir Gün 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nesime, Cemil’e yakalanmadan kaçmayı başarabilecek mi?

Pazar Dizileri 2021

Nesime Cemil’e Yakalanmadan Kaçmayı Başarabilecek Mi?

Elbet Bir Gün 3. bölüm 1. fragmanında; Ahmet, Mehmet’e annesinin kendisinden sakladığı şeyler olduğunu söylüyor. Nesime, Cemil’in elinde olan İsmail’le nasıl kaçma planları yaptıklarını hatırlıyor. Mevsim, İsmail’i bulup onu Nesime’ye vermeyi planlıyor. Nesime, İsmail’in tutulduğu yere gidiyor. Cemil, durumu öğrenip oraya geliyor. Nesime, Cemil’i görünce kaçmaya başlıyor.

İşte Elbet Bir Gün 3. bölüm 1. fragmanı…

ELBET BİR GÜN 2. BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Gizem, ablasının daha önce yaşadıklarını hatırlayıp onu evine götürüyor. Onları müştemilata yerleştirip oradan çıkmamalarını istiyor. Ama Nesime, o yokken ortaya çıkıyor. Kedisinin kocasından şiddet gördüğünü Gizem’in de kendisine kucak açtığını söylüyor.

Murat, Nesime’nin evinin önünde röportaj yaparken kuyuda yaralı bir kadın bulunuyor. Hacer, hastaneye kaldırılıyor. Murat, Hacer’in kendisine geldiğini öğrendikten sonra kocasına para verip iyileşince sadece kendi programına çıkmasını istiyor. Hacer, kendisine gelir gelmez Nesime’nin ismini veriyor.

Ama kocası ondan jandarmalara ifadesinde bir şey hatırlamadığını söylemesini istiyor. Nesime, kılık değiştirip Hacer’in yanına hastaneye gidiyor. Ona, kendisinin ismini vermemesini istiyor. Hacer ise, inatla kendisini onun ittiğini açıklayacağını söylüyor. Nesime, Hacer’i boğup öldürüyor.

Mevsim, annesi gelmeden Hacer’le konuşup ses kaydı alıyor. Gizem, Hacer’in öldüğünü öğrenince ablasından şüpheleniyor. Ama Nesime, o gün kendisinin birikmiş parasını almak için eve gittiğini söylüyor. Gizem, kocasına Nesime’yi İpek isminde tanıtıyor. Mehmet, onlar için bir yer ayarlayacağını söylüyor.

İsmail, eve geliyor. Hemen Nesime’yi arıyor. Ahmet, annesinin telefonuna çıkıp babasıyla konuşurken Cemil’in adamları gelip İsmail’i kaçırıyor. İsmail, Cemil’in eline düşüyor. Mevsim, her gün annesinin evine gidip onu tanımaya onun kokusunu almak istiyor. Bu durumu öğrenen Cemil, onun bir daha annesinin evine gitmesini yasaklıyor.

Sevilay, Mehmet’le yatakta çekindikleri fotoğrafları Gizem’e gönderiyor. Gizem, kocasının kendisine ihanet ettiğini öğrenecek mi?

Elbet Bir Gün 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mevsim Babasının Bir Şeyler…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler