Ana SayfaDizilerMasterChef'te Elenen Yarışmacılara Ana Kadroya Girme Fırsatı!

İlgili Postlar

MasterChef’te Elenen Yarışmacılara Ana Kadroya Girme Fırsatı!

Tv 8’in büyük bir heyecanla izlenen yarışma programının son bölümünde, haftanın elenen ismi Azize olmuştu. Yarışmanın bu akşam yayınlanacak yeni bölüm tanıtımında büyük bir sürpriz açıklandı. MasterChef’te, elenen yarışmacılara ana kadroya girme fırsatı verildi. Detaylar haberimizde…

MasterChef 12. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef’te Elenen Yarışmacılara Ana Kadroya Girme Fırsatı!

Yayınlandığı günden beri ekranların en çok izlenen yarışma programı olan MasterChef Türkiye 2021 12. haftayı da geride bıraktı. Eleme günün finalinde şefler ekranları başındakilere büyük bir sürpriz açıklayacaklarını, mutlaka yarışmanın yeni bölün tanıtımını izlemelerini tavsiye etti.

MASTERCHEF’İN BÜYÜK SÜPRİZİ AÇIKLANDI!

MasterChef’in bu akşamki bölümünde elenen yarışmacılara, yarışmanın bu akşamki bölümünde tekrar ana kadroya girebilmek için büyük bir fırsat sunuluyor. Elenen yarışmacılardan iki yarışmacı tekrar ana kadroda yarışma fırsatı yakalayacağı oyunda, pazar günü elenen Azize, bunun kendisi için büyük bir fırsat olduğunu, tekrar ana kadroya girmek istediğini açıkladı.

Elenen yarışmacılar arasında Hamza, her zaman olduğu gibi oldukça iddialı olduğunu, kaybettiği şansı tekrar yakalayacağını söyledi. Tunahan’da, aynı şekilde ana kadroda olmak istediğini söyledi.

Bu akşam kaptanlık oyunu öncesi yapılacak oyunda ana kadroya direkt mavi takım girecek iki isim belli olacak. İki turdan oluşan oyunda kimler başarılı olacak. Bakalım kimler tekrar ana kadroya girebilecek.

MasterChef Türkiye 2021 13. haftanın ilk bölümüyle bu akşam saat 20:00’da ekrana gelecek.

MASTERCHEF’İN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

MASTERCHEF 12. HAFTA ELENEN İSMİ AZİZE OLDU!

İkinci eleme turuna kalan Burcu, Araz ve Azize tekrar mutfağa girdiler. Somer şef, kendi imza yemeği olan Pani Puri’yi tanıttı. Yarışmacılardan bu tabağa en yakın tabağı yapmalarını istedi. Üç yarışmacı da Pani Puri’yi yapmak için büyük mücadele verdi. Verilen sürenin bitiminde yarışmacılar tabaklarını bitirip şeflerin beğenisine sundular.

İkinci eleme turunun birincisi Burcu oldu. Burcu, en az bir hafta daha yarışmada kalmayı garantiledi. Azize’ye sarılıp onu eğer incittiyse kendisini affetmesini istedi. Geriye Araz ile Azize kaldı. Araz, eleme turundan ikinci olarak kurtulmayı başardı. Yarışmada kalacağına sevinirken Azize’nin elenecek olmasına çok üzüldü.

MasterChef 12. haftanın elenen yarışmacısı Azize oldu. Şefler, gözyaşlarını tutamayan Azize’ye özgü dolu sözler söyledi ve ona sarılıp hayatında başarılar diledi. Hiç bir eğitim almadan sadece aldığı bir kitapla çalışarak yarışmaya katılan Azize, arkadaşlarının yanına gidip onlarla da vedalaştıktan sonra üzülerek stüdyoyu terk etti.

MasterChef 12. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler