Ana SayfaDizilerYasak Elma 121. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kumru'nun Şahitliği Yıldız'ın Evliliğini Bitirecek...

İlgili Postlar

Yasak Elma 121. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kumru’nun Şahitliği Yıldız’ın Evliliğini Bitirecek Mi?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 120. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Çağatay ile Yıldız’ın ilk duruşması oluyor. Ama geçerli delil olmadığı ve Çağatay’ın boşanmak istememesi yüzünden dava erteleniyor. İkinci davaya kadar Çağatay, Yıldız’ın gönlünü almak için ona çiçekler gönderiyor. Dava görülüyor ve Yıldız’ın avukatı sürpriz bir şahitleri olduğunu açıklıyor. İçeri, Kumru giriyor. Kumru’nun şahitliği Yıldız’ın evliliğini bitirecek mi?

2021 Pazartesi Dizileri

Kumru’nun Şahitliği Yıldız’ın Evliliğini Bitirecek Mi?

Yasak Elma 121. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ender, Doğan’ın ayrılık açıklamasından sonra Caner’i yanına çağırıp bir an evvel Arzu’nun gerçek yüzünü Doğan’a göstermek için harekete geçiyor. Bu arada Arzu, Ender’in yanına gidip onun terk edildiğini yüzüne vuruyor. Kumru ise, hiçbir şey olmamış gibi gece hayatına atılıyor.

YASAK ELMA 120. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sürekli arkadaşlarına yaşananları umursamamış gibi davranıyor. Gece kulübünde Ömer’i yanında kız arkadaşıyla birlik görüyor. Onun yanındaki kadını kıskandırmak için elinden geleni yapıyor. Aleyna, Kumru’dan kendisini Ömer’le tanıştırmasını istiyor.

Kumru, yine Ömer’in masasına gidip ona Aleyna’yı tanıştırıyor ve ertesi gün kendi evine davet ediyor. Ömer’de kabul ediyor. Bu arada Ender, Arzu’nun kendisini Doğan’a karşı hain görmek isteyeceğini bilip şirket hisseleri alan ismi hafızasına kaydediyor.

Arzu’nun, şirket hisselerini alan Sami beyle bir işbirliği yaptığına inandırmaya çalışıyor. Ender’in sekreteri Arzu’nun verdiği ilaçlı kahveler yüzünden işe gelemiyor. Yerine Banu onun işlerine bakıyor. Bu arada Caner, ablasının odasına kamera yerleştiriyor. Oraya, bir not bırakıp o notu Arzu’nun bulmasını sağlıyor.

Aleyna, Ömer’le buluşmak için Kumru’nun evine geliyor. Kumru, Ömer’i öyle meşgul ediyor ki Aleyna artık kalkıp gitmek zorunda kalıyor. Caner ile Emir, Yıldız’ın davasında delil bulmak için Kumru’nun telefonunu bir oyunla ele geçiriyor.

Ancak herhangi bir görüntü bulamıyorlar. İlk duruşma oluyor. Ama Çağatay, Yıldız’dan boşanmak istemediğini söylüyor. Kumru’nun televizyonda yaptığı açıklama somut delil olarak kabul edilmiyor. Çağatay, Halit Can’ı görmeye geliyor.

O gece orada kalıyor ve Yıldız uyandığında her yanında güller görüyor. Kumru, Çağatay’ın Yıldız’a güller gönderdiğini öğrenip aynı güllerden kendisine de isteyip sosyal medya hesabından paylaşıyor.

Bunu gören Asuman, Yıldız’a o paylaşımı gösteriyor. Bu arada Arzu, Davut’u alıp Ender’in şirket hisselerini alan Sami ile buluştuğu yere götürmek istiyor. Ama Arzu, oraya gittiğinde Ender’in oyununa geldiğini anlıyor. Yıldız’ın avukatı sürpriz şahidini mahkemeye davet ediyor. Mahkemeye, Yıldız’a şahitlik etmek için Kumru geliyor.

Yasak Elma 120. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çağatay Yıldız’dan Boşanmak İstemiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler