Ana SayfaDizilerKalp Yarası 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ayşe Organ Mafyasının Eline Mi...

İlgili Postlar

Kalp Yarası 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ayşe Organ Mafyasının Eline Mi Düşüyor?

Atv’nin sevilen dizisi Kalp Yarası, 20. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Ayşe, fenalaşıp Ferit’i arıyor. O cevap vermeyince Mirza’yı arıyor. Mirza, Ayşe’nin hayatını kurtarıyor. Ancak Ayşe, bebeğini kaybediyor. Hande, Ayşe’nin bebeğini kaybetmesiyle büyük bir mutluluk duyuyor. Ayşe, bebeğini kaybettiğini öğrenince kendisini sokaklara atıyor. Birileri Ayşe’yi kaçırıyor ve Mirza’dan onun bu işi bitirmesini istiyor. Ayşe, organ mafyasının eline mi düşüyor?

2021 Pazartesi Dizileri

Ayşe Organ Mafyasının Eline Mi Düşüyor?

Kalp Yarası 21. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ayşe, Hande’nin yemesini sağladığı tatlıyı yiyor. Fenalaşan Ayşe, Ferit’i arıyor. Ferit ise, Mirza’nın kim olduğunu araştırırken onun telefonuna cevap vermiyor. Mirza, iş yerine Ayşe’nin gelmediğini görüp onu arıyor. Ayşe ona, telefonda öldüğünü söylüyor. Mirza, hemen gidip Ayşe’yi hastaneye yetiştirmeye çalışıyor.

KALP YARASI 20. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

O sırada Ferit geliyor ve Mirza’nın karısına bir şey yaptığını zannedip ona engel olmaya çalışıyor. Daha sonra durumun ciddi olduğunu anlayınca onunla birlikte hastaneye gidiyor. Ayşe, hemen yoğun bakıma alınıyor ve kanında büyük dozda zehirli madde bulunuyor.

Bu arada Saadet ile Adnan, otel odasında buluşuyor ve geceyi birlikte geçiriyor. Azade, onların otel odasında olduğunu duyup sabaha kadar Adnan’ın oradan çıkmasını bekliyor. Tam onları basacakken Ayşe’nin hastanede olduğunu duyuyor.

Saadet, Adnan’ın ilaçlarını cebinden alıp onun kahvesine ilaç koyuyor ve onun bayılmasını sağlıyor. O sarıda Azade’yi arayıp Adnan’ın fenalaştığını söylüyor. Azade, Adnan’ı alıp eve götürüyor ve onu bir odaya kapatıyor.

Daha sonra Saadet hemşireyi yanına çağırıp ona büyük miktarda para teklif ediyor. Bu para karşılığında Adnan’la boşanma davasında ilişkisini itiraf etmesini istiyor. O kadar büyük paraya Saadet hayır diyemiyor. Üzerine, Adnan’ın onunla bir gecelik bir ilişki yaşadığını söylüyor.

Hande, Ayşe’nin bebeğini düşürdüğünden emin olup mutlu oluyor. O gece eve gitmiyor. Amacına ulaşınca, sıra Yaman’la Betül’ü ayırma planına geçiyor. Zümrüt. Ayşe’nin bebeğinin düştüğünü öğrenince bunu yapanın kızı olduğunu anlıyor. Onu arıyor ve Hande’nin tatilde olduğunu öğreniyor.

Hande, Yaman’la yalnız kalmak için Betül’ün çok istediği İstanbul’daki işi ayarlıyor. Yaman evde yalnızken onun yanına gidiyor. Duygu sömürüsü yapıp Yaman’ı avucunun içine düşürüyor. Bebeğini kaybettiğini öğrenen Ayşe, ona iyi bir anne olamadığını düşünüp konaktan çıkıyor.

O sırada birileri onu kaçırıyor ve bir hastane ortamına götürüyor. Mirza, konuştuğu kişi tarafından Ayşe’nin organının alınması isteniyor. Bunu yapamayacağını söyleyen Mirza, bu işi yapmak için zorlanıyor.

Kalp Yarası 20. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Ferit Olanlardan Mirza’yı Sorumlu Tutuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler