Ana SayfaDizilerMisafir 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Erdem Gece'nin Hayatını Tehlikeye Atmak İstemiyor!

İlgili Postlar

Misafir 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Erdem Gece’nin Hayatını Tehlikeye Atmak İstemiyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi Misafir, 2. yeni bölümüyle 18 kasım perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Erdem, Gece’ye Güneş ismini verir ve onunla birlikte yaşamaya başlar. Giray, Gece’nin aslında kim olduğunu araştırmaya başlar. Biraz da onu Erdem’den kıskanır. Gece’nin yaraladığı annesinin aşığı onun izini bulur. Giray, Erdem’in evine onu getirir. Gece, bundan sonra ne yapacak? Misafir 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Erdem, Gece’nin hayatını tehlikeye atmak istemiyor.

Perşembe Dizileri 2021

Erdem Gece’nin Hayatını Tehlikeye Atmak İstemiyor!

Misafir 2. bölüm 2. fragmanında; Giray, gizemli kadının kim olduğunu onun neden kaçtığının peşini bırakmıyor. Erdem, Gece’nin belki tehlikeli bir kişiden kaçtığını onun kimliğini açık etmek için acele etmek istemiyor. Gece’nin kaçtığı kişi izini bulacak mi?

İşte Misafir 2. bölüm 2. fragmanı…

MİSAFİR DİZİSİNİN İLK BÖLÜM ÖZETİ!

Gece’nin annesi bir hayat kadınıdır. O çocukluğunu utanarak ve babasının kim olduğunu bilmeden geçirir. Annesinin istenmeyen çocuğu olduğunu ve bu yüzden adının Gece koyulduğunu bilir. İyice büyüyen Gece, annesinin sevgilisi tarafından uğradığı zulme dayanamayıp onu bıçaklayıp kaçar.

Daha sonra intihar etmek için kendisini denize atar. Erdem, çocuklarıyla vakit geçirirken denizde birini görüp onu kurtarır. Hemen onu hastaneye götürür. Gece, hafızasını kaybetmiş ve hiçbir şey hatırlamıyormuş gibi yapar.

Annesi, aynı hastanede sevgilisinin başında durur. Gece, annesini görüp Erdem’le çıkar. Erdem onu, kendisinin evine götürmek ister. O ise, bunu kabul etmez. Ama sonra kabul etmek zorunda kalır. Gece, Erdem’in çocuklarıyla mutlu bir yuvası olduğunu görünce afallar.

Kendisinin hiç yaşamadığı bir ortamda bulur kendisini ve bu durum ona çok farklı gelir. Erdem’den hoşlanan Betül, Gece’yi evde görünce şaşırır. Biraz da kıskanıp Erdem’e o kadının evinde olmaması gerektiğini söyler.

Erdem’in doğum günü için büyük bir sürpriz hazırlayan Betül, büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Erdem’den, Güneş’in artık kendileriyle yaşayacağını öğrenir. Gece, tekrar kendisini denize bırakır. Ama bu sefer, Erdem’in kızının kumbarasını alarak çıkar. Erdem, Gece’ye sarılıp onun bir şansı daha olabileceğini neden bunu yaptığını soruyor.

Misafir 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gece’nin Korktuğu Şey Başına Mı Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler