Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 113. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mehmet Gerçek Kimliğini Açık...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 113. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mehmet Gerçek Kimliğini Açık Mı Ediyor?

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 113. yeni bölümüyle 18 kasım perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Bulunan ceset Demir’e ait olduğu anlaşılır. Bunu öğrenen Mehmet, hemen Züleyha’ya bir yüzük alıp ona evlenme teklif etmeye hazırlanır. Önce ona aşık olduğunu itiraf eder. Züleyha, Mehmet’e karşı hislerini ona itiraf edebilecek mi? Bir Zamanlar Çukurova 113. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Mehmet, gerçek kimliğini Fikret’e açık ediyor mu?

Perşembe Dizileri 2021

Mehmet Gerçek Kimliğini Açık Mı Ediyor?

Bir Zamanlar Çukurova 113. bölüm 2. fragmanında; Züleyha, Fikret’ten yardım istiyor. Fikret, Hakan Gümüşoğlu isminde birinin bir otele giriş yaptığını öğreniyor. Hakan, kimliğini açık etmek için mi böyle bir oyun oynuyor. Yoksa, Fikret’ten kurtulmak için mi? Hakan, otel odasında beklerken Fikret, silahıyla içeri giriyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 113. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1460320332074688521

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 112. BÖLÜM ÖZETİ!

Hakan, Abdulkadir’e Züleyha’ya aşık olduğunu itiraf eder. Abdulkadir, elindeki Züleyha’nın parmak izleri olan silahı jandarmaya vermekle onu tehdit eder. Hakan ise, onun tehdit etmesine boyun eğmez. Abdulkadir, Betül’ü yanına çağırıp ondan Züleyha’yı Ümit’i öldürdüğünü bildiği için ihbar etmesini ister.

Betül, elinde kanıt olmadan bunu yapamayacağını söyler. Oda ondan beklemesini ister. Abdulkadir, silahla birlikte bir not yazıp savcılığa Ümit’in katilinin Züleyha olduğunu yazıp gönderir. Bu durum duyulunca Fikret, Züleyha’dan çocuklarını da alıp Almanya’ya gitmesini ister.

O ise kabul etmez. O sırada Jandarmalar konağa gelir ve Züleyha’yı Ümit cinayeti soruşturmasında katil zanlısı olarak sorguya alır. Bu durumu öğrenen Betül, Züleyha’dan kurtulmak için savcılığa gidip onu ihbar etmek ister.

Ancak o sırada silahın balistik soruşturma sonucu gelir. Savcı, Betül’e silahın üzerinde parmak izi bulunmadığını söyler. Bu durumu öğrenen Betül, savcıya cinayeti Demir’in işlediğinden emin olduğunu söylemek için geldiği yalanını uydurur.

Fikret, Züleyha’nın borcunu kapatmak için İstanbul’daki iş hanlarını satmak için gider. Ama o sırada Züleyha, Mehmet’e para karşılığında şirket hisselerinin yüzde yirmisini ona devir eder. Fikret, İstanbul’dan gelirken Züleyha’ya küpe satın alır.

Ona paraları getirip önüne koyar. Ama Züleyha’nın hisseleri Mehmet’e devrettiğini duyunca ona aldığı hediyeyi saklar. Meczup bir binanın yıkımı sırasında buz dolabı içerisine saklanmış bir erkek cesedine rastlanır. İşçiler o cesedin Demir’e ait olduğunu anlar.

Demir’in cesedinin bulunmasıyla Mehmet’in kin duygusu ortadan kalkar ve artık Züleyha’ya olan hislerini açıklamasının vakti gelir.

Bir Zamanlar Çukurova 113. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mehmet Züleyha’ya Aşkını İlan…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler