Ana SayfaDizilerAşk Mantık İntikam 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Esra İle Ozan Çağla'yı...

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Esra İle Ozan Çağla’yı Takibe Alıyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Aşk Mantık İntikam, 22. yeni bölümüyle 19 kasım cuma günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Esra, Çağla’nın hamile olduğunu öğrenince büyük hayal kırıklığına uğrar. Ama Musa’dan duyduklarından sonra Ozan’a inanmayı seçer. Çağla’nın neler çevirdiğini öğrenmek için onu takip eder. Mert, Çağla’nın hamile olduğunu öğrenip onunla konuşmak için buluşur. Esra, Çağla’yı Mert’le yakalar. Aşk Mantık İntikam 22. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Esra ile Ozan, Çağla’yı takibe alıyor.

Cuma Dizileri 2021

Esra İle Ozan Çağla’yı Takibe Alıyor!

Aşk Mantık İntikam 22. bölüm 1. fragmanında; Çınar, Çağla’nın anlattığı şeyle şok oluyor. Bunu gidip Ozan’a anlatıyor. Çağla, kliniğe gidiyor. Esra ile Ozan, Çağla’nın o klinikte kimle buluştuğunu görmeye çalışıyor. Çağla, yine mi bir oyun peşinde? Yoksa gerçekten kliniğe Mert’le mi gidiyor.

İşte Aşk Mantık İntikam 22. bölüm 1. fragmanı…

AŞK MANTIK İNTİKAM 21. BÖLÜM ÖZETİ!

Ozan, mahkemede Çağla’yla anlaşmalı bir şekilde boşanmayı bekler. Ama onun hakime hamile olduğunu söylenmesiyle işler değişir. Ozan, Esra’nın yanına gidip ona Çağla’nın hamile olduğunu öğrendiğini söyler. Esra, büyük bir hayal kırıklığıyla evine döner.

Ozan, Çağla’yla konuşmaya onun yanına gider. Çağla’yı valizlerini toplamış bir şekilde bulur. Ozan Çağla’ya, onun nasıl hamile olabildiğini anlamadığını sorar. Oda, teknede geçirdikleri gece hamile kaldığını, bunun bir mucize olduğunu söyler. Ozan, Çağla’ya bunun bir şey değiştirmeyeceğini, onu istemediğini çocuğuna babalık görevlerini yapacağını söyler.

Hemen Esra’nın evinin önüne gidip onunla konuşmak ister. Ona, Çağla’yla asla bir araya gelmeyeceğini söyler. Musa, Çağla’ya gelen çiçekler ve onun telefon konuşmalarına şahit olmuştu. Bu durumdan sonra gördüklerini anlatmaya karar verir. Esra, bu sefer Çağla’nın Ozan’a büyük bir oyun oynadığını anlar ve onu takip etmeye başlar.

Ozan’da, Çağla’dan gizli doktordan randevu alır ve bebeğinin durumunu kaç aylık olduğunu öğrenmek ister. Çağla, bunu öğrenince panikler. Ozan’la arabaya binmeden önce Çınar’dan kendisini arayıp babasının fenalaştığını söylemesini ister.

Tam doktorun kliniğinin önüne geldiklerinde Çınar arar ve Çağla Ozan’a babasının hastalandığını eve dönmesi gerektiğini söyler. Ozan, Çağla’nın yalan söylediğini anlar ve onun bir şeyler çevirdiğinden iyice evin olur.

Bu arada Mert, sürekli Çağla’yı arayıp onunla görüşmek ister. Çağla, onun şirkete geleceğini duyunca görüşmeye gitmek zorunda kalır. İlk buluşmada Esra Çağla’yı takip eder. Ama Çağla, Esra’yı fark edince Mert’le buluşmadan oradan ayrılar. Ozan, Çınar’a babasının nasıl olduğunu sorar.

Çınar, kardeşinin bir şeyler çevirdiğini anlayıp Çağla’yı sıkıştırır. Çağla, Çınar’a bir şeyler anlatır. Çınar, duyduklarından sonra çok düşünceli bir şekilde odasına gider. Mert, Çınar’la barda karşılaşır ve ondan Çağla’nın hamile olduğunu öğrenir.

Mert, o çocuğun kendinden olduğunu anlayıp Çağla’yı kendisiyle buluşmaya zorlar. Çağla, onunla parkta buluşur. Esra, Çağla’yı takip edip onları konuşurken görür.

Aşk Mantık İntikam 22. Bölüm Fragmanı Yayında! Esra Çağla’yı Mert’le Yakalıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler