Ana SayfaDizilerAşk Mantık İntikam 22. Bölüm Fragmanı Yayında! Esra Çağla'yı Mert'le Yakalıyor!

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam 22. Bölüm Fragmanı Yayında! Esra Çağla’yı Mert’le Yakalıyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Aşk Mantık İntikam, 21. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Esra, Çağla’nın hamile olduğunu öğrenince büyük hayal kırıklığına uğruyor. Ama Musa’dan duyduklarından sonra Ozan’a inanmayı seçiyor. Çağla’nın neler çevirdiğini öğrenmek için onu takip ediyor. Mert, Çağla’nın hamile olduğunu öğrenip onunla konuşmak için buluşuyor. Esra, Çağla’yı Mert’le yakalıyor.

Cuma Dizileri 2021

Esra Çağla’yı Mert’le Yakalıyor!

Aşk Mantık İntikam 22. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ozan, mahkemede Çağla’yla anlaşmalı bir şekilde boşanmayı bekliyordu. Ama onun hakime hamile olduğunu söylenmesiyle işler değişiyor. Ozan, Esra’nın yanına gidip ona Çağla’nın hamile olduğunu öğrendiğini söylüyor. Esra, büyük bir hayal kırıklığıyla evine dönüyor.

AŞK MANTIK İNTİKAM 21. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ozan, Çağla’yla konuşmaya onun yanına gidiyor. Çağla’yı valizlerini toplamış bir şekilde buluyor. Ozan Çağla’ya, onun nasıl hamile olabildiğini anlamadığını soruyor. Oda, teknede geçirdikleri gece hamile kaldığını, bunun bir mucize olduğunu söylüyor. Ozan, Çağla’ya bunun bir şey değiştirmeyeceğini, onu istemediğini çocuğuna babalık görevlerini yapacağını söylüyor.

Hemen Esra’nın evinin önüne gidip onunla konuşmak istiyor. Ona, Çağla’yla asla bir araya gelmeyeceğini söylüyor. Musa, Çağla’ya gelen çiçekler ve onun telefon konuşmalarına şahit olmuştu. Bu durumdan sonra gördüklerini anlatmaya karar veriyor. Esra, bu sefer Çağla’nın Ozan’a büyük bir oyun oynadığını anlıyor ve onu takip etmeye başlıyor.

Ozan’da, Çağla’dan gizli doktordan randevu alıyor ve bebeğinin durumunu kaç aylık olduğunu öğrenmek istiyor. Çağla, bunu öğrenince panikliyor. Ozan’la arabaya binmeden önce Çınar’dan kendisini arayıp babasının fenalaştığını söylemesini istiyor.

Tam doktorun kliniğinin önüne geldiklerinde Çınar arıyor ve Çağla Ozan’a babasının hastalandığını eve dönmesi gerektiğini söylüyor. Ozan, Çağla’nın yalan söylediğini anlıyor ve onun bir şeyler çevirdiğinden iyice evin oluyor.

Bu arada Mert, sürekli Çağla’yı arayıp onunla görüşmek istiyor. Çağla, onun şirkete geleceğini duyunca görüşmeye gitmek zorunda kalıyor. İlk buluşmada Esra Çağla’yı takip ediyor. Ama Çağla, Esra’yı fark edince Mert’le buluşmadan oradan ayrılıyor. Ozan, Çınar’a babasının nasıl olduğunu soruyor.

Çınar, kardeşinin bir şeyler çevirdiğini anlayıp Çağla’yı sıkıştırıyor. Çağla, Çınar’a bir şeyler anlatıyor. Çınar, duyduklarından sonra çok düşünceli bir şekilde odasına gidiyor. Mert, Çınar’la barda karşılaşıyor ve ondan Çağla’nın hamile olduğunu öğreniyor.

Mert, o çocuğun kendinden olduğunu anlayıp Çağla’yı kendisiyle buluşmaya zorluyor. Çağla, onunla parkta buluşuyor. Esra, Çağla’yı takip edip onları konuşurken görüyor.

Aşk Mantık İntikam 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Esra Çağla’nın Mert’ten Hamile…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler