Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 52. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Derya Utancından Yerin Dibine Giriyor!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 52. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Derya Utancından Yerin Dibine Giriyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda, 51. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Pembe, kocası tarafından nasıl dayak yediğini ve onun kendisini öldürmesi için zorladığını anlatıyor. Keklik, annesinin İstanbul’a gittiği gün başına gelenleri anlatıyor. Derya, Musa ile görüşmeye devam ediyor. Musa, Barlas’tan Derya’yı kıskanıyor ve onun ofisine daha sık gelmeye başlıyor. Betül, kocasının Derya’yla kendisini aldattığını öğrenip onun karşısına çıkıyor. Derya, utancından yerin dibine giriyor.

Cuma Dizileri 2021

Derya Utancından Yerin Dibine Giriyor!

Kırmızı Oda dizisinin 52. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Pembe, çantasındaki silahı çıkarıp masanın üzerine koyuyor. Doktor hanım, neler olduğunu anlamak için silahı alıp masanın diğer ucuna koyuyor. Pembe, kocasını aldattığını ve ölmeyi hak ettiğini söylüyor. Doktor hanım ona neden böyle düşündüğünü soruyor.

KIRMIZI ODA 51. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Pembe, kocası tarafından aldatıldığını öğreniyor. Bünyamin ise, onun kendisini takip ettiğini anladıktan sonra onu dövüyor ve eşyalarını toplayıp çocuklarını da alıp annesinin evine gitmesini istiyor. Pembe, annesinin evine yerleşiyor. Sinan, Pembe’nin oğluyla yakından ilgileniyor ve ona her gün ders çalıştırıyor.

Sinan, Pembe’den hoşlanmaya başlıyor. Pembe de, hayatında ilk kez duyduğu iltifatlardan etkileniyor. Bunları anlatan Pembe, doktor hanıma onunla aralarında bir şey geçmediğini ama, beyin olarak kendisini kocasını aldatmış gibi hissettiğini söylüyor. Seans bittikten sonra doktor hanım Pembe’ye silahı geri vermiyor.

Onun güvendiği birine bu silahı verebileceğini söylüyor. Keklik, annesinin İstanbul’daki ilk gününü anlatıyor. Firuzan, İstanbul’a geldiği gün tüm parasını kaptırıyor. Aç ve susuz kalıyor. Hava kararınca da bir camiye sığınıyor. O gün bebeğini düşürme tehlikesi geçirip sokaktaki insanlar yardım istiyor.

Derya, Musa’nın boşanacağına inanmıyor. Ondan ayrılmak istiyor. Musa, Derya’yı kaybetmek istemiyor ve onu kendisiyle görüşmeye ikna ediyor. Deniz’de, ablasıyla Barlas’ın arasını yapmaya uğraşıyor. Barlas, Derya’yı yemeğe götürmek istiyor. O Musa’dan telefon beklediği için kabul etmiyor.

Ama Musa, iş yemeğinde olduğunu söyleyip yemeği iptal ediyor. Öyle olunca Derya, Barlas ve Deniz ofiste yemek yiyor. Derya’nın telefonu yüzüne kapattığını hazmedemeyen Musa, ofise geliyor. Barlas’ı Derya’nın yanında görünce kıskanıyor ve ona kendisini Derya’nın sevgilisi olarak tanıtıyor.

Deniz, Betül’le konuşup onun kocasından boşanmayacağını öğreniyor. Musa, o günden sonra daha sık ofise geliyor. Bir seferinde neredeyse Betül’e yakalanma tehlikesi geçiriyor. Betül, Derya’nın yanına gelip ona kocasının kendisini aldattığını Musa’yı biriyle görüp görmediğini soruyor.

O da görmediğini söylüyor. Ertesi gün Betül, Derya’nın kapısını çalıp kocasının kendisini onunla aldattığını bildiğini söylüyor.

Kırmızı Oda 51. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Betül Kocasının Derya’yla İlişkisini Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler