Ana SayfaDizilerAziz 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aziz'in Dilruba'yı Öpmesiyle Ortalık Karışıyor!

İlgili Postlar

Aziz 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aziz’in Dilruba’yı Öpmesiyle Ortalık Karışıyor!

Show Tv’nin yeni gözde dizisi Aziz, 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Aziz, Dilruba’nın suçunu üstleniyor. Amcasına Adem’i kendisinin vurduğunu söylüyor. Dilruba’ya da onu unuttuğunu söylüyor. Adem ile Dilruba’nın nişan günü Aziz, amcasının verdiği parayı alıp oradan gitmeyi kabul ediyor. Ancak, babasının ilk dokuduğu halının üzerinde misafirlerin dans ettiğini görünce gitmekten vazgeçiyor. Babasının halısını alıp oradan ayrılıyor. Aziz 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Aziz’in Dilruba’yı öpmesiyle ortalık karışıyor.

Cuma Dizileri 2021

Aziz’in Dilruba’yı Öpmesiyle Ortalık Karışıyor!

Aziz dizisinin 3. bölüm 1. fragmanında; Aziz, zorla evlendirilmeye zorlanan Efnan’ı düğünden kaçırıyor. Bu haberi duyan Dilruba, sinir krizi geçiriyor. Maksude, Dilruba’ya kalbinin Aziz’de yanında Adem’in olduğunu söyleyip ona öfkeleniyor. Dilruba, Aziz’den Efnan’ı düğünden kaçırmasının hesabını sormaya gidiyor. Aziz, Dilruba’yı öpüyor. Maksude ise, onları öpüşürken görüyor.

İşte Aziz 3. bölüm 1. fragmanı…

AZİZ 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Dilruba, Adem’i vurduktan sonra Aziz’in evine geliyor. Ona olanları anlatıyor. Efnan’ın Aziz’in yanında kaldığını öğrenip onu kıskanıyor. Aziz, Adem’in yanına gidiyor. Adem, Dilruba’nın Aziz’e kaçmak istediğini, kendisinin Aziz’i vurmak istediğini bunu öğrenen Dilruba’nın kendisini vurduğunu kimseye söylemiyor.

Babasının bunu duyup nişanı iptal etmesinden korkuyor. Adem’in halası durumu öğreniyor ve Handan’ın yanına gidiyor. Ona, kızının yaptıklarını temizlemesini ve ondan nişanı atmasını istiyor. Handan ise onu, Galip’in karısının başka bir adama kaçtığını çocuklarına söylemekle tehdit ediyor.

Bu arada Aziz, babasının atölyesini tekrar açmak için kredi çekmek için bankaya gidiyor. Amcası Aziz’in kredi çekmesini engelliyor. Pierre, Galip’e Aziz’in atölyeyi açmasını istemediğini, ona abisinin emanet ettiği malları Aziz’e vermemesini o sırrın aralarında kalacağını söylüyor.

Galip, Aziz’in yanına gidip ona, onun öldüğünü zannettiklerini ve Dilruba’nın ortada kalmaması için Adem’le onu evlendirmek istediğini söylüyor. Aziz’e, eğer o nişanın bozulması halinde Adem’in bu acıya dayanamayacağını söylüyor ve ondan şehri terk etmesini istiyor.

Dilruba, Efnan’dan kurtulmak için onun babasına onun nerede olduğunu bildiriyor. Aziz, Adem ile Dilruba’nın nişanına gidiyor. O sırada Efnan’ı babası ve onu vereceği adamlar Aziz’in evinden zorla alıp götürüyor.

Galip, nişan günü Dilruba’nın Aziz’e kaçtığını öğreniyor. Aziz, tüm suçu üzerine alıyor ve Dilruba’nın kendisine kaçmadığını Adem’le tartıştıklarını, o arbedede Adem’in vurulduğunu söylüyor. Galip, Aziz’e bir çanta dolusu para verip ondan şehri terk etmesini istiyor.

Aziz, tam paraları alıp evden çıkacakken, babasının ilk dokuduğu halının üzerinde misafirlerin dans ettiğini görüyor. Onlara o halıya ayakkabılarıyla basamayacağını babasının ilk dokuduğu halı olduğunu söylüyor. Galip, halıyı vermek istemeyince Aziz, bir çanta dolusu parayı yere fırlatıp ondan halıyı kendisine satmasını istiyor ve babasının halısını alıp gidiyor.

Aziz 2. Bölüm Ön İzleme Yayında! Galip Aziz’den Şehri Terk Etmesini İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler