Ana SayfaDizilerMahkum Dizisi İlk Tanıtımıyla Büyük İlgi Gördü! Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu...

İlgili Postlar

Mahkum Dizisi İlk Tanıtımıyla Büyük İlgi Gördü! Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu Mu?

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak yeni dizi Mahkum, izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Usta oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeten dizi, ilginç hikayesiyle izleyicileri ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. İsmail Hacıoğlu ve Onur Tuna’ın yer aldığı dizi şimdiden fenomen yolunda. Mahkum dizisi ilk tanıtımıyla büyük bir ilgi gördü. Dizinin yayın tarihi belli oldu mu? Ayrıntılar haberimizde….

Onur Tuna Kimdir?

İsmail Hacıoğlu kimdir?

Mahkum Dizisi İlk Tanıtımıyla Büyük İlgi Gördü!

Fox Tv’nin yeni dizisi Mahkum, ilk fragmanını izleyicisine sundu. Fırat Bulut, kendisini Cumhuriyet savcısı olarak tanıttığı sahneler büyük ilgi gördü. Mahkum dizisinin baş rollerinde; Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya ve Melike İpek Yalova, gibi isimler olacak. Peki, Mahkum konusu ne olacak?

İşte Mahkum dizisinin ilk tanıtımı…

MAHKUM DİZİSİ HAKKINDA!

Fox Tv’nin en iddialı dizilerini olarak yerini alacak olan Mahkum, “Innocent Defendant” dizisinden uyarlama olacak. Mahkum dizisinin yapımcılığını, büyük yapımlara imza atan MF Yapım üsteleniyor. “Mahkum”un yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk oturuyor. Mahkum dizisinin senaryosunu düzenleyin ise, Uğraş Güneş oldu.

Çekimleri İstanbul’da devam eden dizide; İdealist bir Cumhuriyet Savcısı olan Fırat Bulut (Onur Tuna), bir sabah uyandığında kendini ceza evinde buluyor. Hiçbir şey hatırlamıyordur ve eşiyle kızını öldürmekten yargılanmaktadır. Kendisine kurulan komployla bu çıkmaza düşen Fırat, masumiyetini kanıtlayabilecek midir?

MAHKUM DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Mahkum dizisinin baş rollerini; Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya ve Melike İpek Yalova’nın üstlendiği dizide ayrıca Hayal Köseoğlu, Hakan Karsak, Hakan Salınmış, Tugay Mercan, Bülent Seyran, Nihal Koldaş, Bülent Düzgünoğlu, Muharrem Türksever ve Mehmet Ulay gibi ünlü isimler yer alıyor.

Tanıtımı büyük bir ilgi gören dizi, hangi gün yayınlanacak büyük merak konusu oldu?

Seray Kaya Kimdir?

Melike İpek Yalova Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler