Ana SayfaKimdirTugay Mercan Kimdir?

İlgili Postlar

Tugay Mercan Kimdir?

Show TV ekranlarına gelen bir an da da dikkatleri çeken Asla Vazgeçmem adlı televizyon dizisinde Cahit karakterini canlandıran başarılı oyuncu Tugay Mercan Kimdir? Tugay Mercan Nerede Doğdu? Tugay Mercan Aslen Nereli? Tugay Mercan Hangi Burç? Tugay Mercan’ın oynadığı tiyatro oyunları Neler? Tugay Mercan’ın oynadığı dizi ve filmler Neler? Hepsi Ve Daha Fazlası Haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Tugay Mercan Nerede Doğdu? Tugay Mercan Aslen Nereli? Tugay Mercan Hangi Burç?

Tugay Mercan 10 Aralık 1982 İstanbul doğumludur. Tugay Mercan Aslen İstanbulludur. Tugay Mercan, Yay Burcudur.

Tugay Mercan Kimdir?

Tugay Mercan, Türk sineması, tiyatro ve televizyon dizisi oyuncusu olan Tugay Mercan Lise eğitimini İstanbul Bahçelievler Ticaret Meslek Lisesi’nde tamamlayarak Haliç Üniversitesi tiyatro ve oyunculuk bölümünü okumuştur. Konservatuar döneminde ve öğrenci olduğu yıllarda Bakırköy Belediye Tiyatroları’nda da oyunculuğa başlayan Tugay Mercan mezun olduktan sonra bu kurumda çalışmaya devam etmiştir. Başarılı şekilde tiyatro oyunları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Ünlü oyuncu Tugay Mercan, Tiyatro oyunculuğunun yanı sıra ayrıca dizi ve filmlerde de rol almıştır. Suskunlar adlı dizideki Zeki karakteriyle televizyon ekranlarında tanınmıştır. Tugay Mercan, başarılı oyunculuğu ile dikkat çekmiştir.

Oyuncu Tugay Mercan, her an herkese âşık olabilecek biriyim. Ünlüyüm diye ünlü birine âşık olmak zorunda değilim. Öyle bir dünyam yok. Mesela otobüs durağında duran bir kadına da âşık oldum. Bir kadının beni etkilemesi için çok güzel olmasına gerek yok. Saçının rengi, parfümü veya konuşması beni etkileyebilir sözleri ile dikkat çekmiştir.

Tugay Mercan’ın oynadığı tiyatro oyunları:

Aklı havada

Külhanbeyi Operası

Tersine Dünya

Güle Ağıt

Aklı Havada

Günün Adamı

Tugay Mercan’ın oynadığı dizi ve filmler:

Asla vazgeçmem

Suskunlar

Kayıp Şehir

Aşk

Tatar Ramazan

Kollama

Es- Es

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler