Ana SayfaKimdirMelike İpek Yalova Kimdir?

İlgili Postlar

Melike İpek Yalova Kimdir?

Melike İpek Yalova Kimdir?

Türkan Şoray’a olan benzerliği ile dikkatleri üzerine çeken Melike İpek Yalova kimdir? Nasıl keşfedilmiştir? Hakkında bilinmeyenler haberimizde.

Melike İpek Yalova’nın Hayatı

57’nci Hükümet’in Devlet Bakanı Yüksel Yalova’nın kızı olan Melike İpek Yalova, 29 Nisan 1984 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Babasının politikacı olduğu için sürekli siyasetin içinde olan Melike İpek Yalova, üniversitede Uluslararası İlişkiler Bölümü’nü okumuştur.

Melike İpek Yalova ilk olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol almıştır. Daha sonra ise oyunculuk serüvenini, Karadayı dizisinde devam ettirmiştir. Türk sinemasının usta oyuncusu Türkan Şoray’a benzetilen Melike İpek Yalova, bu konu hakkında” Türkan Şoray; yaşayan bir efsane. O yüzden ‘Birazcık el freni çek’ derler adama. Yani kim, ona nasıl benzeyebilir? Ben böyle görüyorum” şeklinde yorum yapmıştır.

Gittiği bir balık restoranında keşfedilen Melike İpek Yalova, hayatını değiştiren o günden bir röportajında şöyle bahsetmiştir,””Çok yakın bir arkadaşımla öğle balıkçıya gittim. Orada Allah rahmet eylesin Meral Okay, Mehmet Günsür ve Muhteşem Yüzyıl’ın yapımcısı Nermin Eroğlu varmış. Ben sadece Meral hanım ve Mehmet beyi biliyorum. Nermin hanım yanıma geldi ‘Rol için sizi düşündük. Ne iş yapıyorsunuz hiç bilmiyorum ama bir ara bana uğrar mısınız?’ dedi. Kartını bıraktı. Gittim, deneme çekimi yapıldı. Hepsinin onayı çıktı ve başladım.”

Melike İpek Yalova Kimdir?

Yer Aldığı Projeler

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler