Ana SayfaKimdirBülent Düzgünoğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Bülent Düzgünoğlu Kimdir?

Show Tv ekranlarında yayımlanacak “Şeref Sözü” dizisinin başarılı oyuncusu Bülent Düzgünoğlu kimdir? Bülent Düzgünoğlu kaç yaşında? Bülent Düzgünoğlu aslen nereli? Bülent Düzgünoğlu dizileri neler? Bülent Düzgünoğlu filmleri neler? Bülent Düzgünoğlu hangi burç? Bülent Düzgünoğlu hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Bülent Düzgünoğlu Kaç Yaşında? Bülent Düzgünoğlu Aslen Nereli? Bülent Düzgünoğlu Hangi Burç?

Bülent Düzgünoğlu, 27 Mart 1973 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ankaralı olan usta oyuncu Bülent Düzgünoğlu, Koç burcudur.

Bülent Düzgünoğlu Kimdir?

Bülent Düzgünoğlu eğitimini Ankara’da tamamlamıştır. Lise yıllarından beri tiyatroyla ilgilenen Bülent Düzgünoğlu, liseden mevzun olduktan sonra “Bilken Üniversitesi Sahne Sanatları ve Tiyatro Bölümü”nü kazanmıştır. Okul yıllarında Ankara’da çeşitli sahnelerde oyunlarda oynayan Bülent Düzgünoğlu, okuldan başarıyla mevzun olmuştur.

Kameralar karşısına ilk kez ‘Suç Dosyası’ adlı dizisiyle çıkan Bülent Düzgünoğlu, “Aşk Bir Hayal”, “Kayıp Şehir”, “Paramparça”, “Kiraz Mevsimi” gibi pek çok yapımda da yer almıştır.  Bülent Düzgünoğlu şimdi Show Tv’de yeni yayım hayatına başlayan “Şeref Sözü” dizisiyle izleyicilerle buluşacaktır.

Bülent Düzgünoğlu Dizileri

  • 2020 -Şeref Sözü
  • 2015 – Kiraz Mevsimi
  • 2014 – Paramparça
  • 2012 – Kayıp Şehir
  • 2009 – Aşk Bir Hayal
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler