Ana SayfaDizilerYasak Elma 121. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çağatay Yıldız'ı Ahlaksızlıkla Suçluyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 121. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çağatay Yıldız’ı Ahlaksızlıkla Suçluyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 121. yeni bölümüyle 22 kasım pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Çağatay ile Yıldız’ın ilk duruşması olur. Ama geçerli delil olmadığı ve Çağatay’ın boşanmak istememesi yüzünden dava ertelenir. İkinci davaya kadar Çağatay, Yıldız’ın gönlünü almak için ona çiçekler gönderir. Yeni dava görülür ve Yıldız’ın avukatı sürpriz bir şahitleri olduğunu açıklar. İçeri, Kumru girer. Kumru’nun şahitliği Yıldız’ın evliliğini bitirecek mi? Yasak Elma 121. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Çağatay, Yıldız’ı ahlaksızlıkla ve yalancılıkla suçluyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Çağatay Yıldız’ı Ahlaksızlıkla Suçluyor!

Yasak Elma 121. bölüm 1. fragmanında; Yıldız, mahkemede Kumru’nun şahitliğini kabul etmiyor. Doğan, Yıldız’la iş yemeğine çıkıyor. Bunu öğrenen Çağatay, kıskançlıktan deliye dönüyor. Çağatay, Yıldız’ın kararından dönmeyeceğini anlayınca mahkemede onu ahlaksızlıkla ve yalancılıkla suçlayıp boşanmayı kabul ediyor.

İşte Yasak Elma 121. bölüm 1. fragmanı…

 

YASAK ELMA 120. BÖLÜM ÖZETİ!

Ender, Doğan’ın ayrılık açıklamasından sonra Caner’i yanına çağırıp bir an evvel Arzu’nun gerçek yüzünü Doğan’a göstermek için harekete geçer. Bu arada Arzu, Ender’in yanına gidip onun terk edildiğini yüzüne vurur. Kumru ise, hiçbir şey olmamış gibi gece hayatına atılır.

Sürekli arkadaşlarına yaşananları umursamamış gibi davranır. Gece kulübünde Ömer’i yanında kız arkadaşıyla birlikte görür. Onun yanındaki kadını kıskandırmak için elinden geleni yapar. Aleyna, Kumru’dan kendisini Ömer’le tanıştırmasını ister.

Kumru, yine Ömer’in masasına gidip ona Aleyna’yı tanıştırır ve ertesi gün kendi evine davet eder. Ömer’de kabul eder. Bu arada Ender, Arzu’nun kendisini Doğan’a karşı hain görmek isteyeceğini bilip şirket hisseleri alan ismi hafızasına kaydeder.

Arzu’nun, şirket hisselerini alan Sami beyle bir işbirliği yaptığına inandırmaya çalışır. Ender’in sekreteri Arzu’nun verdiği ilaçlı kahveler yüzünden işe gelemez. Yerine Banu onun işlerine bakar. Bu arada Caner, ablasının odasına kamera yerleştirir. Oraya, bir not bırakıp o notu Arzu’nun bulmasını sağlar.

Aleyna, Ömer’le buluşmak için Kumru’nun evine gelir. Kumru, Ömer’i öyle meşgul eder ki Aleyna artık kalkıp gitmek zorunda kalır. Caner ile Emir, Yıldız’ın davasında delil bulmak için Kumru’nun telefonunu bir oyunla ele geçirir.

Ancak herhangi bir görüntü bulamazlar. İlk duruşma olur. Ama Çağatay, Yıldız’dan boşanmak istemediğini söyler. Kumru’nun televizyonda yaptığı açıklama somut delil olarak kabul edilmez. Çağatay, Halit Can’ı görmeye gelir.

O gece orada kalıyor ve Yıldız uyandığında her yanında güller görür. Kumru, Çağatay’ın Yıldız’a güller gönderdiğini öğrenip aynı güllerden kendisine de isteyip sosyal medya hesabından paylaşır.

Bunu gören Asuman, Yıldız’a o paylaşımı gösterir. Bu arada Arzu, Davut’u alıp Ender’in şirket hisselerini alan Sami ile buluştuğu yere götürmek ister. Ama Arzu, oraya gittiğinde Ender’in oyununa geldiğini anlar. Yıldız’ın avukatı sürpriz şahidini mahkemeye davet eder. Mahkemeye, Yıldız’a şahitlik etmek için Kumru gelir.

Yasak Elma 121. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kumru’nun Şahitliği Yıldız’ın Evliliğini Bitirecek…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler