Ana SayfaDizilerMasterChef 13. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2....

İlgili Postlar

MasterChef 13. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021’in son bölümünde haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Oyun ikili düello şeklinde köfte çeşitleri yapılarak oynandı. En iyi köfteleri yapan takım haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazandı. MasterChef 13. hafta 1. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? 1. ve 2. eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 13. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Hangi Elenen Yarışmacılar Ana Kadroya…

MasterChef 13. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef Türkiye 2021’in ilk dokunulmazlık oyunu Azize ile Görkem’in ana kadroya girmesiyle 12 yarışmacıyla oynandı. Azize ve Görkem’in mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Şefler, haftanın ilk dokunulmazlık oyununda köfte çeşitleri yapacaklarını açıkladı. İkişerli düello şeklinde yapılacak olan oyunda yarışmacılar, çektikleri bıçakla yapacakları köfteyi ve rakibini belirledi.

13. HAFTANIN İLK DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Her yarışmacının yapacağı köfte çeşidi ve rakibi belirlendikten sonra, köftelerin yapılma zamanlarına göre ayrım yapıldı ve süre başladı. Köftelerini bitiren yarışmacıların değerlendirmeleri anında yapıldı ve kazanan takımın köftesi açıklandı.

Kırmızı takımın köfteleri daha çok başarılı oldu. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Dilara’nın kaptan olduğu kırımızı takım kazandı. Mavi takım, bireysel dokunulmazlık oyunu için tekrar mutfağa girdi.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Danilo şef, mavi takım yarışmacılardan Tıramisu yapmalarını istedi. Önce onlara kendi elleriyle yaptığı tiramisu’yu tanıtım tadım yaptırdı. Daha sonra süreyi başlattı. Verilen sürenin bitiminden sonra en iyi Tiramisu’yu yapan üç yarışmacı öne çağrıldı. Bunlar Eren, Pelin ve Hasan oldu.

Bu üç yarışmacı arasından en iyi Turamisu’yu yapan Eren oldu. Eren, bireysel dokunulmazlığı kazandığı için ilk eleme adayını da belirleme hakkına sahip oldu.

Haftanın 1. Ve 2. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Eren’in verdiği isim Azize oldu. Azize, daha hafta sonu elenip gitti ve pazartesi günkü oyunda tekrar ana kadroya girdiği için hayli yorgun olduğundan kendi isminin yazılmayacağını düşünüyordu.

İlk eleme adayı Azize olduktan sonra, ikinci eleme adayı için oylama yapıldı. Oylama sonunda Pelin ile Safanur’un oyları eşit çıktı. Eren, iki yarışmacı arasından Pelin’i seçti. Pelin, haftanın 2. eleme adayı oldu.

MasterChef’te Elenen Yarışmacılara Ana Kadroya Girme Fırsatı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler