Ana SayfaDizilerYalancı 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Arif Mehmet'i Vuracak Mı?

İlgili Postlar

Yalancı 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Arif Mehmet’i Vuracak Mı?

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yalancı, 9. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Deniz, bir psikiyatristten yardım alıyor. Mehmet, Deniz’in evindeki kameradan onun neler yapacağını öğrenip ona göre davranmaya devam ediyor. Deniz’in gideceğini öğrenen Mehmet, Yasemin’i kaçırıp onu tehdit ediyor. Ondan istiyorsa onu yapmasını istiyor. Arif, Mehmet’in karısına tecavüz ettiğini anlıyor. Silahını alıp Mehmet’in karşısına çıkıyor. Arif, Mehmet’i vuracak mı?

Salı Dizileri 2021

Arif Mehmet’i Vuracak Mı?

Yalancı 10. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Mehmet, Canan’ın biraz daha uyuması için ona ilaç veriyor. Bunu anlayan Deniz, ablasından yardım istiyor ve Canan’ı Mehmet’ten korumasını istiyor. Arif, elindeki mektubu Görkem’e teslim ediyor. Mehmet, o mektubu ondan alabilmek için Görkem’i kontrol için hastaneye gelmesini sağlıyor ve muayenede ikin çantasından Canan’ın intihar mektubunu alıyor.

YALANCI 9. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Canan kendisine geliyor. Mehmet, tehditle her dediğini yaptırdığı ölen karısının psikiyatristini oraya gelmesini sağlıyor. Kadın Canan’la konuşup onun olanları itiraf etmesini engelliyor. Deniz, kadını görünce durumu anlıyor. Görkem, mektubu kaybettiği için amiri tarafından görevinden uzaklaştırılıyor.

Bu arada Deniz, bir psikiyatriste gidip olanları ona anlatıyor. Öyle bir kişinin neler yapacağını öğreniyor. Deniz, Yasemin’den Mehmet’in annesinin adresini öğreniyor. O anları izleyen Mehmet, onun annesinin yanına gideceğini öğrenip evden apar topar çıkıyor.

Deniz, Mehmet’in annesinin yanına gidip ondan yardım istiyor. O sırada bakıcısı polis çağırıyor. Polislerle birlikte Mehmet’de geliyor ve Deniz apar topar dışarı çıkarılıyor. Mehmet, şikayetçi olmayınca Deniz serbest bırakılıyor.

Deniz’in gideceğini öğrenen Mehmet, onun karşısına çıkıyor ve onunla yaşadıkları geceyi tüm ayrıntılarıyla anlatıyor. Onun anlatmasından sonra Deniz, Mehmet’in o anları videoya aldığını anlıyor. Bunu öğrenen Murat, kimse yokken Mehmet’in evine girip onun sakladığı kayıtları bulmak istiyor.

Deniz’den ayrılmak istemeyen Mehmet, Yasemin’i kaçırıp arabasının bagajına koyuyor. Daha sonra Deniz’in yanına gidip istediklerini yapmazsa ablasının öleceğini söylüyor. Mehmet, Deniz’le ilk buluştukları gün ne giydiyse aynısını alıp o kıyafeti giymesini istiyor. Daha sonra Deniz’le birlikte restorana gidiyor.

Herkesin onları birlikte görmesini sağlıyor. Onların birlikte çekilmiş fotoğrafları sosyal medyada yayılıyor. Canan’a gelen bildirimleri gören Arif, Mehmet’in Deniz’e tecavüz ettiğini öğreniyor. Daha sonrada onun karısına da tecavüz ettiğini anlayıp silahını alıp evden çıkıyor. Arif, silahını Mehmet’e doğrultup onun karısına neler yaptığını bildiğini söylüyor.

Yalancı 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mehmet Yasemin’i Kaçırıp Deniz’i Tehdit Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler