Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Azra Oğlunu Jale'nin...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Azra Oğlunu Jale’nin Elinden Kurtarabilecek Mi?

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 9. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Azra, Jale’nin Miray’la yakınlaşıp ondan ailesi hakkında bilgi aldığını öğreniyor. Jale’nin tehlikeli olduğunu anlayan Azra, onun hakkında şikayette bulunuyor. Miray’ı bu konuda uyarıp onun yanına yaklaşmamasını tembihliyor. Jale, Azra’nın oğlu Eren’i kaçırıyor. Miray, ona engel olamıyor. Azra, oğlunu Jale’nin elinden kurtarabilecek mi?

Salı Dizileri 2021

Azra Oğlunu Jale’nin Elinden Kurtarabilecek Mi?

Evlilik Hakkında Her Şey 10. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Sergen, mahkemede karısının hamile olduğunu öğrendiğini ve ondan boşanmak istemediğini söylüyor. Mahkeme çıkışı Miray, olanlardan annesini suçluyor. Sergen, daha sonra Jale’nin yanına gidip onun hamile olduğundan emin olmak için doktora götürüyor.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 9. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Jale’nin yalanı ortaya çıkıyor. Doktor Jale’nin hamile olmadığını söylüyor. Sergen, olanları Azra’ya anlatıyor. Onun kendisine ultrason fotoğrafı gösterdiğini ama onun hamile olmadığını anladığını söylüyor. Azra, Jale’nin Miray’la yakınlık kurduğunu onun anahtarını alıp eve girdiğini ve cebinden ultrason fotoğrafını aldığını anlıyor.

Miray’la konuşup ona durumu anlatıyor ve bir daha kesinlikle onunla konuşmamasını onun, çok tehlikeli biri olduğunu söylüyor. Sanem, Eylül’ün kız kardeşini konuşturup onun bir kazada kızını kaybettiğini öğreniyor. Hemen o tarihe ait mobese görüntülerini buluyor ve kazayı Nisan’ın değil Eylül’ün yaptığını ispatlıyor.

Sanem Ural ile Eylül’ün boşanma davasına Nisan’ı şahit olarak getiriyor ve görüntüleri hakime sunuyor. Hakim, Ural ile Eylül’ün boşanmasına kızlarının velayetini iste babasına verilmesine karar veriyor. O sırada mahkemeye birisi geliyor ve o çocuğun babasının Ural değil kendisi olduğunu açıklıyor.

Yıldırım, Bahar’ın kızını bulması için Çolpan’dan yardım istiyor. Erman, onların sık sık görüştüğünü görüp Çolpan’ın Yıldırım’la anlaştığını birlikte bir avukatlık ofisi açacaklarını zannedip peşlerine düşüyor. Yıldırım ile Çolpan, kayıp kızın izini tam bulacakken içeri Erman giriyor. Onları yakaladığını söylüyor.

Sergen, Jale’nin yakalandığı haberini alıyor. Emniyete gittiğinde yakalanan kişinin Jale olmadığını öğreniyor. Azra, Miray’ı arayıp onları okuldan kendisinin almaya geleceğini söylüyor. Jale, Eren’i alıp onu annesine götüreceğini söyleyip arabasına bindiriyor. Miray, son anda onları görüyor ve Jale’den kardeşini bırakmasını istiyor.

Jale ise, Eren’le birlikte yoluna devam ediyor. Eren’e, bundan sonra onun annesinin kendisi olacağını söylüyor. Azra, çocuklarını almaya giderken yolda Jale’nin arabasıyla karşılaşıyor. Eren’in arabanın içinde olduğunu görüyor.

Evlilik Hakkında Her Şey 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Jale Azra’nın Oğlunu…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler