Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 48. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Han Ceylan'a Onu İstemediğini Söylüyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 48. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Han Ceylan’a Onu İstemediğini Söylüyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 47. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Gülben, ailesinden gizli evlenmek istemediğini Esat’a söylüyor. Esat, onun bu kararına karşı çıkmıyor. Ceylan, bir fotoğraf sergisi açıp Han ve ailesini sergiye davet ediyor. Han son anda sergiye gidip Ceylan’ın karşısına çıkıyor. Ceylan, hayatında sadece onun olduğunu söylüyor. Han ise, Ceylan’ı artık onu hayatında istemediğini söylüyor.

Salı Dizileri 2021

Han Ceylan’a Onu İstemediğini Söylüyor!

Masumlar Apartmanı 48. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Gülben, kapıya konulan eşyalarını görünce şok oluyor. Onlara ailesi olmadan Esat’la evlenmeyeceğini söylüyor. Safiye, Gülben’e yaptıklarından dolayı pişman oluyor. Han, Safiye’nin Gülben’i bilerek üzdüğünü yüzüne vuruyor. O konuşmaları duyan Gülben, ablasına karşı tavır alıyor.

MASUMLAR APARTMANI 47. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ertesi gün Gülben, Esat’la buluşuyor. Ona gizlice evlenmek istemediğini söylüyor. Esat, hemen Han’ın bu evliliğe karşı çıktığını düşünüyor. Ama Gülben, bunun kendi kararı olduğunu, çocukluğundan beri güzel bir düğün hayal ettiğini söylüyor. Esat, Gülben’in kararına saygı duyuyor.

Evde Safiye ile Gülben’in yemek yapma yarışı başlıyor. Safiye, ayrı yemek yapıp evdekilere sunuyor. Gülben ise, başka bir yemek yapıp ne kadar becerikli olduğunu ispatlamaya çalışıyor. Evdekiler her ikisini de kırmamak için yemekleri yeyip ikisinin yemeğini de beğendiklerini söylüyor.

Naci, dükkanının açılışına Safiye’yi davet ediyor. Safiye, ona dükkan hediyesi olarak elleriyle bir hediye yapıyor. Ayrıca Naci’den balığını getirmesini istiyor. Oda Tomris’in onu görmesini istediğini söylüyor. Gülben, ablasını o açılışa götürmek için ona annesinin kıyafetleri dışında kıyafet ayarlıyor ve onu annesinin rahatsız etmeyeceğini söylüyor.

Bu arada Naci, Tomris’le konuşup Safiye’yi üzmemesini onu çok sevdiğini söylüyor. Tomris, Safiye’yle evlenip ondan çocukları olup kendisini unutacağını düşündüğünü söylüyor. Safiye, Gülben’in sayesinde açılışa gidiyor. Naci, Safiye’yi şarkılarla karşılıyor. Tomris, Safiye’nin yanına gidip ona balığını görmediğini söylüyor.

Ayrıca annesinin Kanada’ya yerleşeceğini, babasına eğer onunla evlenmezse onunla kalacağını söylediğini anlatıyor. Bunları duyan Safiye, son anda Naci’nin neden kendisiyle evlenmekten vazgeçtiğini anlayıp oradan çıkıyor. Naci, peşine düşüp onu sokaklarda aramaya başlıyor.

Han, Ceylan’ın sergisine gidiyor. Sergideki fotoğrafların hepsinin kendisine ait olduğunu görüyor. İkili yılar sonra karşı karşıya gelip konuşuyor. Ceylan, Han’a yanındaki herkesle kendisinin ilişkisi olduğunu zannettiğini, hayatında sadece onun olduğunu söylüyor. Han, Ceylan’a artık hayatında onu istemediğini, ondan geldiği yere geri dönmesini istiyor.

Masumlar Apartmanı 47. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gülben Ablasına Yardım Eli Uzatıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler