Ana SayfaDizilerKanunsuz Topraklar 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gülfem Davut'u Hatice'yle El Ele...

İlgili Postlar

Kanunsuz Topraklar 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gülfem Davut’u Hatice’yle El Ele Görüyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Kanunsuz Topraklar, 7. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Gülfem’in söylediklerinden sonra Davut onu sözlü olarak boşuyor. Malik, Ali’yi köşeye sıkıştırmak için annesini baloya getiriyor. Ali, bir gün içinde annesinin vesikasını sildirip Malik’i tehdit ediyor. Malik, jandarmaya işlediği cinayeti itiraf edip teslim oluyor. Gülfem, Davut’un yanına gidiyor. Ancak Gülfem, Davut’u, Hatice’yle el ele görüyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Gülfem Davut’u Hatice’yle El Ele Görüyor!

Kanunsuz Topraklar 8. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Jandarmadan kaçan Davut, Gülfem’i görüyor ve onunla İstanbul’a kaçmak istiyor. O ise, Ali’nin kendisine sahip olduğunu söyleyip onunla gelmek istemediğini söylüyor. Bunun üzerine Davut, onu sözlü olarak boşuyor.

KANUNSUZ TOPRAKLAR 7. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Gülfem, yıkılmış bir vaziyette eve gidiyor. Evde Ali’nin kendisi için aldığı gelinliği görüyor. Notu da okuduktan sonra gelinliği giyip atıyla göle gidiyor. Kendisini göle bırakıp intihar ediyor. Kız kardeşleri onu bulup gölden kurtarıyor. Davut ise, Gülfem’le kaldıkları evi ateşe veriyor.

Hatice, Davut’u koruyup babasından evi ateşe verenin kim olduğunu bilmediğini söylüyor. Davut, annesinin evine gidiyor. Komşularının açlıktan kıvrandığını görüyor. Ali, baloda millet vekilli adaylığını açıklamaya hazırlanıyor. Malik’te, Saniye ile birlikte davete gidip Ali’yi annesinin vesikasını açıklamakla tehdit ediyor.

Ali, önce afallasa da ertesi gün annesinin vesikasını sildirip Malik’in karşısına çıkıyor. Ona öldürdüğü kadınla çekindiği fotoğrafı veriyor. Onu iyice sıkıştırıyor. Davut ise, silahların yerini öğrenmek için Kasapoğlu’nun karşısına çıkıyor.

Asude, Yavuz’a hamile olduğunu söylüyor. O ise, o çocuğun kendisinden inanmadığını ona söylüyor. Asude, gidip Behice’ye Yavuz’dan hamile olduğunu anlatıyor. Ama Yavuz, bunu inkar ediyor.

Hatice, Davut’a silahların yerini gösterip birlikte silahları çıkarıyor. Onlar silahları çıkarırken Kasapoğlu geliyor. Davut’u öldürmekle tehdit ediyor. O ise, zaten kendisinin öldüğünü söylüyor ve onun silahının karşısında duruyor.

Daha sonra Kasapoğlu, hain olmadığını söyleyip onlara yardım edip silahları devlet görevlilerine teslim ediyor. Malik, artık Ali’nin tehditlerine boyun eğmek istemiyor ve kızlarına sakın ona boyun eğmemelerini söyleyip jandarmaya teslim oluyor.

Kasapoğlu, Davut’a kızıyla evlenmesini teklif ediyor. O sırada Gülfem, gerçekleri anlatmak ve Ali tehdidinin ortadan kalktığını söylemek için onun yanına gidiyor. Davut, Hatice’ye babasının kararından bahsedip onu kardeşi olarak gördüğünü söyleyip elini tutup bu evliliğin olmayacağını söylüyor. O sırada Gülfem, onları el ele görüp yanlış anlıyor.

Kanunsuz Topraklar 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gülfem İntihar Mı Edecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler