Ana SayfaDizilerElbet Bir Gün 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nesime Polise Gidip Her...

İlgili Postlar

Elbet Bir Gün 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nesime Polise Gidip Her Şeyi Anlatacak Mı?

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Elbet Bir Gün, 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yavuz, Sevilay’ın Gizem’e gönderdiği fotoğrafları görüp siliyor. Mevsim, İsmail’in fotoğraflarını Ahmet’e gönderip ondan annesini getirmesini babasını almasını istiyor. Nesime, oğluyla tartışınca İsmail’i kurtarmak için gidiyor. Son anda Cemil gelince kaçmak zorunda kalıyor. Ahmet, evden kaçıyor. Cemil, Ahmet’i bulup evine getiriyor. Elbet Bir Gün 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nesime, polise gidip her şeyi anlatacak mı?

Pazar Dizileri 2021

Nesime Polise Gidip Her Şeyi Anlatacak Mı?

Elbet Bir Gün 4. bölüm 1. fragmanında; Sevilay, Mehmet’i bitirmek için harekete geçiyor. Ahmet, Cemil’in eline düşüyor. Mevsim, Ahmet’e eğer annesini kendisine verirse babasıyla onu serbest bırakacağını söylüyor. Nesime ise, her şeyi polise anlatmak istiyor. Gizem, polise her şeyi baştan anlatmak zorunda kalacağını söyleyip onu vazgeçirmeye çalışıyor.

İşte Elbet Bir Gün 4. bölüm 1. fragmanı…

ELBET BİR GÜN 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Cemil, İsmail’i darp ettikten sonra onu öldürmek için silahını çekiyor. O sırada Mevsim gelip babasına engel oluyor. Cemil, İsmail’e ertesi güne kadar mühlet verip kendisine Nesime’nin yerini söylemesini istiyor. Murat’a, programa katılmak için gizli bir tanık geliyor. Ona ne biliyorsa canlı yayında anlatacağını söylüyor.

Bunu konuşmak için Mevsim’in yanına gidiyor. O sırada İsmail, kilitli olduğu yerden çıkıp kaçmayı başarıyor. Ancak Cemil’in adamları onu yakalıyor. Cemil, yeğeninden İsmail’i öldürmesini emrediyor. Mevsim, bu duruma engel olup İsmail’i başka bir yere kapatıyor.

Onun fotoğrafını çekip Ahmet’e gönderiyor. Annesini vermesi karşılığında babasını ona vereceğini söylüyor. Ahmet, babasını perişan halde görünce annesini suçlayıp onun gidip teslim olmasını istiyor. Nesime, Mevsim’in dediği yere gidiyor. Son anda Cemil geliyor ve Nesime oradan kaçmak zorunda kalıyor.

Mevsim, canlı yayına katılmak istediğini söyleyip gizli tanığı buluyor. Onun çocuğunu alı koydurup adamı tehdit ediyor. Adam, canlı yayında sadece bilinen şeyleri anlatıyor. Sevilay, Mehmet’in göndereceği malları onun kardeşinden öğrenip polisi arayıp o malların kaçak olduğunu ihbar ediyor.

Ahmet evden kaçıyor. Cemil’in adamları Ahmet’i görüyor. Nesime ile Gizem, Ahmet’i bulmak için eski mahalleye gidiyor. Ancak Cemil’in adamları Nesime’den önce Ahmet’i alıp kaçırıyor.

Elbet Bir Gün 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mehmet Nesime’den Rahatsız Olmaya…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler