Ana SayfaDizilerYargı 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ilgaz Eline Geçen Ses Kaydıyla Yıkılıyor!

İlgili Postlar

Yargı 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ilgaz Eline Geçen Ses Kaydıyla Yıkılıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yargı, 10. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ceylin ile Ilgaz’a, büyük bir ayrılık acısı çöküyor. Pars’ın Yekta’yı sorguya almaması Ilgaz’ın dikkatini çekiyor. Pars, neden o gece Yekta’yla görüştüğünü anlatıyor. Ceylin, Ilgaz’dan gizli Başsavcıya Yekta ile Pars’ın hastaneden bir rapor yok ettiğini söylüyor. Engin, gece gündüz çalışıp kendisiyle uğraşan insanların listesini çıkarıp onların tüm açıklarını bulup teyzesinden yardım istiyor. Ilgaz, eline geçen ses kaydıyla yıkılıyor.

Pazar Dizileri 2021

Ilgaz Eline Geçen Ses Kaydıyla Yıkılıyor!

Yargı 11. bölüm 1. fragmanı henüz yayınlanmadı. Ceylin, Ilgaz’a veda edip gidiyor. Birbirlerine aşık olan ve itiraf edemeyen Ceylin ile Ilgaz, büyük bir üzüntü içerisine giriyor. Ceylin, ofiste kalmaya başlıyor. Annesi yanına gelip ondan eve dönmesini istiyor. O ise, kabul etmiyor.

YARGI 10. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yekta, eşinin elinden tutarak bir basın açıklaması yapıyor. Biricik oğlunun içinden bir canavar çıkabileceğini bilemediklerini bunun üzüntüsünü yaşadıklarını söylüyor. Engin, bu basın açıklamasını duyduktan sonra günlerce, bir plan yapıp kendisiyle uğraşan kim varsa onlardan intikam almak için harekete geçiyor.

Yıllar önce babası yüzünden şehri terk eden aynı zamanda avukat olan teyzesine haber gönderiyor. Ona verecek parasının olmadığını ama, babasından ve annesinden intikam almak için elinde deliller olduğunu, sadece ondan ne isterse onu yapmasını istiyor.

Seda’da kabul ediyor. Ilgaz, Pars’ın Yekta’yı sorguya almamasının altında bir şeyler olduğunu anlıyor ve onunla buluşuyor. Onun o gece Yekta’yla birlikte olduğunu ve hastaneye gittiklerini bildiğini söylüyor. Pars, Ilgaz’a gerçekleri anlatmak zorunda kalıyor.

Sara hastası olan Pars, o raporu yok etmek için Yekta’dan yardım istediğini itiraf ediyor. Ceylin ile Eren, Ilgaz’ın haberi olmadan hastanede araştırma yapıp Pars ile Yekta’nın bir raporu yok ettiğini öğreniyor. Başsavcıya giden Ceylin, bu durumu ona anlatıyor. Pars, Ilgaz ile Ceylin’in evliliği hakkındaki şikayetini geri çekiyor.

Başsavcı Pars’ı Ilgaz’la anlaştığını düşünüyor. Ilgaz, bunu Ceylin’in yaptığını anlayıp ona çok kızıyor. Pars’ta, Ilgaz’ın ona anlattıklarını gidip başsavcıya anlattığını düşünüp onunla restleşiyor. Engin, teyzesine önce dört kişinin hazırladığı evrakları veriyor. Ilgaz, Çınar, Eren ve Yekta. Seda, Yekta ve kız kardeşiyle buluşup onlara Engin’in avukatı olduğunu söyleyip ona bir evrak uzatıyor.

Yekta’nın, sahte avukatlık diplomasıyla yıllardır avukatlık yaptığı belgeleniyor. Eren’in karşısına bilmediği bir kızı olduğu notu çıkıyor. Çınar’a, Zafer’le otobüste birlikte oturduğu görüntüler ulaşıyor. Ilgaz’a ise, Ceylin’in hocanın evinden aldığı diş fırçalarını aldığı ve Ilgaz’ın onu çöpe attığı, kendisinin de oradan alıp incelemeye verdiğini kanıtlayan ses kaydı geliyor.

Yargı 10. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Engin Yaptığı Planla Hedefine Ceylin’i Alıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler