Ana SayfaDizilerMasterChef 13. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 13. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021, eleme oyunlarıyla ekrana geldi. Eleme potasına düşen 6 yarışmacı önce ilk eleme turunu geçmek için mücadele verdi. Başarılı üç yarışmacı yarışmada kalmaya hak kazandı. Geriye kalan üç yarışmacı ise ikinci eleme turu için tekrar mutfağa girdi. MasterChef 13. haftanın elenen yarışmacısı kim oldu? Ayrıntılar haberimizde…

MasterChef 13. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6….

MasterChef 13. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef 13. haftasının son eleme gününde nefesler tutuldu. Şefler, 6 eleme adayına önlerindeki kutuları açmalarını istedi. Kutunun altından mantar çeşitleri çıktı. 6 yarışmacıdan mantar çeşitlerini kullanarak yaratıcı bir yemek yapmaları istendi. Sürenin başlamasıyla yarışmacılar var güçleriyle en yaratıcı yemekleri yapmak için mücadele verdi.

ELEME OYUNU 1. TUR!

Şefler, 6 yarışmacıya mantar çeşitlerini kullanarak yapacakları yemek için verdikleri süre bitti. Yarışmacılar yemeklerini tamamlayıp şeflerin beğenisine sundu. Şefler, yemeklerin tadımlarını yaptıktan sonra günün en başarılı tabağını yapan yarışmacının ismini açıkladı.

Tahsin, eleme oyununun ilk turunu birinci olarak tamamladı ve en az bir hafta daha yarışmada kalmayı garantiledi. İkinci en başarılı tabağı Sergen, üçüncü en başarılı tabağı ise Hasan yaptı ve yarışmada en az bir hafta daha kalmayı garantilediler. Geriye Azize, Safanur ve Pelin kaldı.

ELEME OYUNU 2. TUR!

Azize, Safanur ve Pelin’den, bu son turda Mehmet şefin imza tabağı olan Creme Fontana yemeği yapılması istendi. Hayli zor olan yemeği yapmak için üç yarışmacı yerlerini aldı ve süre başladı. Her üç yarışmacı da var güçleriyle Mehmet şefin tabağına en yakın tabağı yapmak için mücadele verdi.

Verilen sürenin bitiminde şefler tabakları değerlendirdi. Kararlarını verdikten sonra en başarılı tabağı yapan yarışmacıyı açıkladı. İkinci turun en başarılı tabağını yaparak yarışmada en az bir hafta daha kalmayı garantileyen isim Pelin oldu.

Geriye Safanur ile Azize kaldı. Azize, haftanın elenen yarışmacısı oldu. Safanur, yarışmada kalmayı garantiledi. Geçen hafta elenen Azize, tekrar yarışmaya girme hakkına sahip olmuştu. Başarılı yarışmacı Azize, tekrar şefleri ve arkadaşlarıyla vedalaşıp yarışmadan ayrıldı.

MasterChef 13. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler