Ana SayfaDizilerMasterChef 13. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6....

İlgili Postlar

MasterChef 13. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021’in son bölümünde haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. Ekip, bu hafta dokunulmazlık oyununda Sakayra’ya gitti. Yörenin yemeklerini yapıp misafirlerin beğenisine sundu. MasterChef 13. hafta 3. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 5. ve 6. eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 13. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4….

MasterChef 13. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef Türkiye 2021 haftanın son dokunulmazlık oyununu Sakarya’da oynadı. Yörenin sevilen yemeklerin oluşan yemekleri yapıp misafirlerin beğenisine sundu. Misafirler yemeklerin tadımı yapıp puanlarını verdi. Zarflar stüdyoda açıldı. Zarflar açılmadan önce günün kritiği yapıldı.

13. HAFTA 3. DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Masterchef’in son bölümünde Sakarya yöresine ait lezzetlerden oluşan bir menü yapıldı. Birbirinden farklı konuklar tatları değerlendirdi. Sonuçlar açıklanırken mavi takım önde gitti. Kırmızı takım aradaki farkı kapattı. Beraberliği tatlı bozdu. Tatlıda kırmızı takım 7’ye 1’lik skorla haftanın dokunulmazlık oyununun sahibi oldu.

Yemekler ve kazanan takımlar şöyle sıralandı;

Dımbıl çorbası: Kırmızı takım kazandı

Ayva dolması: Mavi takım kazandı

Tavuk dartılı keşkek: Kırmızı takım kazandı

Islama köfte: Mavi takım kazandı

Kabak tatlısı: Kırmızı takım kazandı

MasterChef 13. haftanın son dokunulmazlığını Kırmızı takım kazandı. Mavi takım bireysel dokunulmazlık oyunu için tekrar mutfaktaki yerlerini aldı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Şefler, yarışmacılardan değerlendirme yemekleri yapmalarını istedi. Zaten iki yarışmacısı eleme potasında olan mavi takımdan 4 yarışmacı bireysel dokunulmazlık için mücadele etti. Verilen sürenin bitiminde en çok beğenilen yemekleri Hasan ile Eren yaptı. Eren, yaptığı yaratıcı yemekle bireysel dokunulmazlığı kazandı.

5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Eren, bireysel dokunulmazlığı kazandıktan sonra eleme adayı olarak Safanur’un ismini verdi. Daha sonra yarışmacılar oylarını kullandı. Hasan ile Burcu’nun oyları eşit çıktı. Eren iki yarışmacı arasından Hasan’ı eleme potasına gönderdi. Safanur ile Hasan, haftanın 5. Ve 6. eleme adayları oldu.

Böylece pazar günü yapılacak eleme oyununda yarışacak yarışmacılar; Azize, Pelin, Sergen, Tahsin, Safanur ve Hasan olarak belirlendi. Bakalım bu hafta hangi yarışmacının MasterChef hayali son bulacak?

MasterChef 13. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler