Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Cana Adil'le Buluşup Ters Köşe...

İlgili Postlar

Camdaki Kız 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Cana Adil’le Buluşup Ters Köşe Yapıyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Camdaki Kız, 20. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nalan, Sedat’ı eve getirdikten sonra Rafet beyle yalnız konuşuyor. Rafet, Nalan’la konuştuktan sonra çocuklarına karşı kötü davrandığını anlayıp onları affediyor. Selen’le Levent’de eve dönüyor. Nalan, Sedat’ın telefonundan Cana’nın mesajını okuyup onların buluşacağını düşündüğü yere gidiyor. Cana, Adil’le buluşup ters köşe yapıyor.

Perşembe Dizileri 2021

Cana Adil’le Buluşup Ters Köşe Yapıyor!

Camdaki Kız 21. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Sedat, beş parasız kaldığını öğreniyor. Nalan, gelip Nalan’ı eve dönmeye razı ediyor. Sedat’la Nalan eve dönüyor. Cana ise, çocuklarını alıp eve dönüyor. Onları tembihliyor ve kocasına hastanede olduklarını söylüyor. Ama Alp, ona inanmayıp araştırma yapıyor.

CAMDAKİ KIZ 20. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Rafet, Sedat’ı karşısında görünce ondan Nalan’ı bırakıp gitmesinin hesabını soruyor. Nalan araya girip Rafet beyle ayrı görüşmek istediğini söylüyor. Ona, çocuklarının ondan korktuğunu ve bunun nedeninin birazda ondan kaynaklandığını söylüyor. Rafet, Nalan’ın konuşmasıyla çocuklarına karşı kötü davrandığını anlıyor.

Selen’i de arayıp kocasıyla eve gelmelerini istiyor. Çocuklarını bir masada toplayan Rafet, babasından şefkat görmediğini, eğer görseydi kendisinin de onlara daha farklı davranacağını söylüyor. Selen’e yönetimin çoğunu devir ediyor. Sedat’a, Beyoğlu’ndaki otelin işletmesini veriyor.

Alp, Cana’ya inanmayıp sekreterinden Cana ve çocukları adına alınmış uçak bileti olup olmadığını araştırıyor ve onların Londra’ya gideceklerini öğreniyor. Cana, gideceklerini inkar edemiyor. Ama Sedat’la gideceğini söylemiyor. Sedat, Nalan’ın gönlünü almak için ona hediye alıp yemeğe çıkartmak istiyor.

Bu arada Cana, Sedat’la konuşmaya gidiyor. Ondan kendisini terk ettiğinin hesabını soruyor. Sedat ona, her şeyin bittiğini söylüyor. Cana, perişan halde otelden çıkarken Adil’le karşılaşıyor. Adil, Cana’ya yardım ediyor. Cana ona telefon numarasını veriyor. Adil, onu arayıp nasıl olduğunu soruyor.

Nalan, bir derginin kapak çekimini annesinin zoruyla kabul ediyor. Orada ilk kez kendi kararını verip elbise seçimini kendisi yapıyor. Nalan, Sedat’la çıkacakları yemeğe onu da davet ediyor. Muzo, kız arkadaşı olduğunu söyleyince Nalan, yemeğe onu da getirmesini istiyor.

Hayri’nin mahalleden arkadaşının kız kardeşi Meliha, para karşılığında erkeklerle birlikte oluyor. Muzo, Meliha’yı parayla tutup ona Nalan’ın fotoğrafını gösterip ona benzemesini istiyor. Yemeğe onunla birlikte gidip onu Melisa olarak tanıştırıyor.

Sedat, kızı tanıyor. Ancak nereden tanıdığını çıkaramıyor. Cana, Sedat ile Nalan’ın yemeğe çıkacağını öğrenip sürekli yemekte onu arıyor. Nalan, Cana’nın Sedat’a gönderdiği mesajı okuyor. Onların buluşacağı yere gidip bekliyor. Sedat’ın Cana’yla buluşacağını beklerken babası onunla buluşuyor.

Camdaki Kız 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Cana’yı Kimle Buluşurken Yakalıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler