Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 114. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mehmet'ten Züleyha'yı Şaşırtan Hamle!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 114. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mehmet’ten Züleyha’yı Şaşırtan Hamle!

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 113. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Demir’in cansız bedeni bulunuyor. Züleyha, Demir için küçük bir cenaze töreni yapıyor. Züleyha, Fikret’in yanına gidip onunla konuşuyor. İkili arasındaki buzlar eriyor. Fikret ile Züleyha, çocuklarla birlikte pikniğe gidiyor. Mehmet, yüzük alıp Züleyha’ya evlenme teklif etmeye hazırlanıyor. Mehmet’ten Züleyha’yı şaşırtan hamle geliyor.

Perşembe Dizileri 2021

Mehmet’ten Züleyha’yı Şaşırtan Hamle!

Bir Zamanlar Çukurova 114. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Jandarma Demir’in cesedini buluyor. Savcı Züleyha’yı yanına çağırıyor. Züleyha, Demir’in öldürülmüş olarak bulunduğunu öğrenince fenalaşıyor. Eve perişan halde gelen Züleyha, odasına kapanıyor. Fikret, Demir’in cenaze töreniyle ilgileniyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 113. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Demir’in cenazesi gömüldükten sonra Züleyha, evde küçük bir mevlit yaptırıyor. Betül, Demir’in ölmesiyle tüm yetkilerinin elinden gitmesine çok üzülüyor. Şermin, kızına acele etmediği için çok kızıyor. Ona bari Fikret’i Züleyha’ya kaptırmamasını söylüyor. Züleyha, Betül’e neden Fikret’e Mehmet’e hisseleri sattığını söylediğinin hesabını soruyor.

Ona, artık güveninin kırıldığını söylüyor. Züleyha, Fikret’le konuşmak için onun yanına gidiyor. Ona, İzmir’e giderken de ilk onu aradığını, hayvanlarının zehirlendiğinde de onu aradığını söylüyor. İkilinin aralarındaki buzlar eriyor. Fikret, Züleyha’yı ve çocukları alıp pikniğe götürüyor.

Onların pikniğe gitmesiyle Betül, kıskançlıktan deliye dönüyor. Şermin, kızından bir an evvel harekete geçmesini istiyor. Bu arada Haminne’nin eline Hakan ile Demir’in Almanya’da çekilmiş fotoğrafı geçiyor. Haminne o fotoğrafı mücevher kutusunun içine koyuyor.

Gaffur. aldığı arsanın imara açıldığını öğrenip Şermin’e teşekkür ediyor. Bunu duyan Şermin öfkeden deliye dönüyor. Betül, Fikret’e Hakan Gümüşoğlu’nun Mersin’de bir otele giriş yaptığını öğrendiğini oraya gideceğini söylüyor.

Fikret, onunla birlikte Mersin’e gidiyor. Oteli bulup odaya girip onun gelmesini bekliyorlar. Bu arada Mehmet, Züleyha’ya eşi olmayan bir yüzük alıyor. Ona evlenme teklifi etmek için hazırlanıyor. Züleyha’nın yanına giden Mehmet onu yemeğe çıkarıyor.

Yemekte, Mehmet Züleyha’yı dansa kaldırıp. Onunla uzun zamandır bu konuşmayı yapmak istediğini söyleyip ona aşkını ilan ediyor. Daha sonra Züleyha’yı öpüyor.

Bir Zamanlar Çukurova 113. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Züleyha Mehmet’in Evlenme Teklifini…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler