Ana SayfaDizilerMisafir 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Kızını Bulup Karşısına Çıkıyor!

İlgili Postlar

Misafir 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Kızını Bulup Karşısına Çıkıyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi Misafir, 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Erdem, Gece’den çocuklarının bakıcısı olmasını istiyor. Oda kabul ediyor. Betül, Gece’nin Erdem’e yakın olmasından rahatsız oluyor. Nalan, Tunç’un zoruyla bir kasa soruyor. Daha sonra altınları alıp Giray’ı arıyor. Giray Nalan’ı Gece’nin yanına getiriyor. Nalan, kızını bulup karşısına çıkıyor. Ancak Gece, onu tanımadığını söylüyor.

Perşembe Dizileri 2021

Nalan Kızını Bulup Karşısına Çıkıyor!

Misafir 3. bölüm 1. fragmanında; Nalan, Gece’nin karşısına geçip onun annesi olduğunu söylüyor. Gece, annesini hatırlamamış gibi yapıyor. Nalan, kızını götürmek istiyor. Ancak, Gece orada kalacağını hiçbir yere gitmeyeceğini söylüyor. Nalan ise, o zaman kendisinin de orada kalacağını söylüyor.

İşte Misafir 3. bölüm 1. fragmanı…

MİSAFİR 2. BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Gece, Balım’ın kumbarasını denizden çıkarıyor. Erdem, Gece’yi alıp eve getiriyor. Tunç, Gece’nin ilanını görüp arıyor. Giray’ın komiser olduğunu öğrenince hemen telefonu kapatıyor. Ama Giray, onun numarasından kim olduğunu araştırıp öğreniyor. Onun pek çok suçtan sabıkalı olduğunu öğrenince yerini bulup karşısına çıkıyor.

Tunç, Giray’ın elinden kaçmayı başarıyor. Giray, Tunç’un fotoğrafını Gece’ye gösteriyor. Ama o, tanımadığını söylüyor. Gece, çocukların verdiği isimle Güneş, Erdem’in kendisine karşılıksız iyilik yapmasını istemiyor. Öyle olunca da Erdem, ona evde kalıp çocuklara bakmasını karşılığında ona maaş vereceğini söylüyor.

Çocuklar, Güneş ismini verdikleri Gece’yi benimsiyorlar. Özellikle Toprak, onu annesinin yerine koyuyor. Betül, Erdem’in Güneş’i işe aldığını öğreniyor ve kıskandığını çok belli ediyor. Erdem, Betül’ü uyarıyor ve eğer çocuklarını üzecek şeyler yaparsa bir daha evlerine gelmemesini istiyor. Ertesi gün Güneş gidip Betül’le konuşuyor.

Ondan, Erdem’le arasında bir şey olmayacağını sadece kendisinin yaşamaya çalıştığını söylüyor. Tunç, Nalan’ı hırsızlık yapması için bir yere gönderiyor. Nalan, bir kasa dolusu altını görünce altınları Tunç’a vermek istemiyor. Hemen Giray’ı arayıp Gece’nin annesi olduğunu söylüyor. Giray, Nalan’a alıp Erdem’in evine götürüyor.

Nalan, Gece’ye sarılıp onun annesi olduğunu söylüyor. Gece, hiçbir şey hatırlamamış gibi yapıp onu itiyor. Erdem, Nalan’a onun hiçbir şey hatırlamadığını onun için bir yabancı olduğunu söylüyor.

Misafir 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Erdem Gece’nin Hayatını Tehlikeye Atmak İstemiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler