Ana SayfaDizilerElkızı 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ezo'yu Kim Bayıltıyor?

İlgili Postlar

Elkızı 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ezo’yu Kim Bayıltıyor?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Elkızı, 5. yeni bölümüyle 21 kasım cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ezo, yakınlarının Harun’la annesinin güvenilir insanlar olmadığını onların başka amaçları olduğunu söylediğini hatırlayıp onları inanmadığı için pişman olur. Harun’un karşısına çıkıp onun parası içip kendisiyle yakınlaşmak istediğini anladığını söyler. Nermin’e ise, babasının metresi olduğunu bildiğini söyler ve onu konuşturmaz. Elkızı 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ezo’yu kim bayıltıyor?

Cumartesi Dizileri 2021

Ezo’yu Kim Bayıltıyor?

Elkızı 5. bölüm 2. fragmanında; Ezo, Nermin’in babasının metresi olduğunu öğrenip  onunla yüzleşiyor. Engin uyanıyor ve komutan ondan kimin konağı yaktığını soruyor. İşler iyice karışıyor. Ezo’nun karşısına onu şok edecek biri çıkıyor ve onu bayıltıyor.

İşte Elkızı 5. bölüm 2. fragmanı…

ELKIZI 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Ezo, babaannesinin inadına Harun’u şirketin müdürü yaptığını, onlara villa verdiğini açılar. Nermin, hemen sabahtan villaya yerleşip temizlik yapılması için Ezo’dan yardım ister. Ezo, onların bu acelelerini anlamaz. Harun, hemen onun kendilerine inanmadığını düşünüp ona kira sözleşmesi sunar.

Eğer, imzalamazsa da o evden çıkacaklarını söyler. Ezo, sözleşmeyi imzalar. Bu arada sürekli Aslı, Harun’a ulaşmaya çalışır. Ama ulaşamaz. Ezo, ilk iş gününde şirkete geliir. Ali, ona Harun yüzünden işten çıkartmak zorunda kalacağı insanla yüzleştirir.

Ona, ya o yirmi yıllık emektar çalışanını işten kovmasını yada, Harun’a söz verdiği işi iptal etmesini ister. Ali, Ezo’ya karşı çok kırıcı konuşur. Ezo, şirketten çıkıp üzülerek eve gider. Harun onu yolda görüp arabasına alır.

O sırada Aslı, onu sürekli aramasından Ezo’yu gözünden kaybeder. Ezo, kendisini yüksek bir yerden denize atar Harun’da, peşinden atlıar. Bir sahipsiz tekne bulup ikili orada geceyi geçirir.

Harun, özellikle Ezo’nun sarhoş olmasını sağlar. Resul’un karısının katili olduğu yayılır. Çalışanlar onun ruhuna dağıtılan tatlıyı yemek istemek. Cavidan, bunu duyup oğlunun ruhuna dağıtılan tatlıyı yemeyenlerin hepsini işten kovar.

Eve sarhoş gelen Ezo’yu, babaannesi odaya kilitler. İşsiz kalan işçiler kapıya dayanır. Ezo, o odadan kurtulup babaannesini kurtarır ve işçilerin gözünde kahraman oluyr. Cavidan, aslında ölmeyen Bahar’ı zincirlerle bir yerde hapis eder.

Harun, Aslı’yı yakında çalıştığı şirketin tüm hisselerini alıp onunla mutlu bir hayat yaşayacağı konusunda ikna eder. Ali ile Aslı, büyük bir kaza geçirir. Ezo, Ali’yi görmeye gider. Oda, kaza yaptığı kızı görmek istiyor. Ezo ile Ali, Aslı’yı görmeye gittiklerinde Harun’u onun elini tutarken görüyorlar.

Elkızı 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ezo Harun’la Annesinin Gerçek Yüzünü Görüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler