Ana SayfaDizilerAziz 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Aziz'in Mektubu Paşa'ya Ulaşıyor!

İlgili Postlar

Aziz 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Aziz’in Mektubu Paşa’ya Ulaşıyor!

Show Tv’nin yeni gözde dizisi Aziz, 3. bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Aziz, zorla evlendirilmeye zorlanan Efnan’ı düğünden kaçırır. Bu haberi duyan Dilruba, sinir krizi geçirir. Maksude, Dilruba’ya kalbinin Aziz’de yanında Adem’in olduğunu söyleyip ona öfkelenir. Dilruba, Aziz’den Efnan’ı düğünden kaçırmasının hesabını sormaya gider. Aziz, Dilruba’yı öper. Maksude ise, onları öpüşürken görür. Aziz, 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Aziz’in mektubu Paşa’ya ulaşıyor.

Cuma Dizileri 2021

Aziz’in Mektubu Paşa’ya Ulaşıyor!

Aziz dizisinin 3. bölüm 2. fragmanında; Aziz, kendi iş yerini kurmak için harekete geçiyor. Pierre, bu duruma karşı çıkıyor. Onun halkı ayağa kaldırmasından korkuyor. Aziz, Pierre baş kaldırıyor ve Paşa’ya bir mektup yazıyor. O mektup Paşa’ya ulaşıyor.

İşte Aziz 3. bölüm 2. fragmanı…

AZİZ 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Dilruba, Adem’i vurduktan sonra Aziz’in evine gelir. Ona olanları anlatır. Efnan’ın Aziz’in yanında kaldığını öğrenip onu kıskanır. Aziz, Adem’in yanına gider. Adem, Dilruba’nın Aziz’e kaçmak istediğini, kendisinin Aziz’i vurmak istediğini bunu öğrenen Dilruba’nın kendisini vurduğunu kimseye söylemez.

Babasının bunu duyup nişanı iptal etmesinden korkar. Adem’in halası durumu öğrenir ve Handan’ın yanına gider. Ona, kızının yaptıklarını temizlemesini ve ondan nişanı atmasını ister. Handan ise onu, Galip’in karısının başka bir adama kaçtığını çocuklarına söylemekle tehdit eder.

Bu arada Aziz, babasının atölyesini tekrar açmak için kredi çekmek için bankaya gidiyor. Amcası Aziz’in kredi çekmesini engeller. Pierre, Galip’e Aziz’in atölyeyi açmasını istemediğini, ona abisinin emanet ettiği malları Aziz’e vermemesini o sırrın aralarında kalacağını söyler.

Galip, Aziz’in yanına gidip ona, onun öldüğünü zannettiklerini ve Dilruba’nın ortada kalmaması için Adem’le onu evlendirmek istediğini söyler. Aziz’e, eğer o nişanın bozulması halinde Adem’in bu acıya dayanamayacağını söyler ve ondan şehri terk etmesini ister.

Dilruba, Efnan’dan kurtulmak için onun babasına onun nerede olduğunu bildirir. Aziz, Adem ile Dilruba’nın nişanına gider. O sırada Efnan’ı babası ve onu vereceği adamlar Aziz’in evinden zorla alıp götürür.

Galip, nişan günü Dilruba’nın Aziz’e kaçtığını öğrenir. Aziz, tüm suçu üzerine alır ve Dilruba’nın kendisine kaçmadığını Adem’le tartıştıklarını, o arbedede Adem’in vurulduğunu söyler. Galip, Aziz’e bir çanta dolusu para verip ondan şehri terk etmesini ister.

Aziz, tam paraları alıp evden çıkacakken, babasının ilk dokuduğu halının üzerinde misafirlerin dans ettiğini görür. Onlara o halıya ayakkabılarıyla basamayacağını babasının ilk dokuduğu halı olduğunu söyler. Galip, halıyı vermek istemeyince Aziz, bir çanta dolusu parayı yere fırlatıp ondan halıyı kendisine satmasını ister ve babasının halısını alıp gider.

Aziz 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aziz’in Dilruba’yı Öpmesiyle Ortalık Karışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler