Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sedat Nalan'ı Yine Aldatıyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sedat Nalan’ı Yine Aldatıyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Camdaki Kız, 21. yeni bölümüyle 25 kasım perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Nalan, Sedat’ı eve getirdikten sonra Rafet beyle yalnız konuşur. Rafet, Nalan’la konuştuktan sonra çocuklarına karşı kötü davrandığını anlayıp onları affeder. Selen’le Levent’de eve döner. Nalan, Sedat’ın telefonundan Cana’nın mesajını okuyup onların buluşacağını düşündüğü yere gider. Cana, Adil’le buluşup ters köşe yapar. Camdaki Kız 21. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Sedat, Nalan’ı yine aldatıyor.

Perşembe Dizileri 2021

Sedat Nalan’ı Yine Aldatıyor!

Camdaki Kız 21. bölüm 1. fragmanında; Cana, Sedat ile Nalan’dan intikam almak için şimdi de Adil’e tuzak kuruyor. Cana ile babasını samimi şekilde gören Nalan ise, bu manzara karşısında şoke oluyor. Feride ise Adil’in bir işler karıştırdığını anlıyor. Öte yandan Sedat ile Nalan arasına yine bir ihanet giriyor.

İşte Camdaki Kız 21. bölüm 1. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 20. BÖLÜM ÖZETİ!

Sedat, beş parasız kaldığını öğrenir. Nalan, gelip Nalan’ı eve dönmeye razı eder. Sedat’la Nalan eve döner. Cana ise, çocuklarını alıp eve döner. Onları tembihliyor ve kocasına hastanede olduklarını söyler. Ama Alp, ona inanmayıp araştırma yapar.

Rafet, Sedat’ı karşısında görünce ondan Nalan’ı bırakıp gitmesinin hesabını sorar. Nalan araya girip Rafet beyle ayrı görüşmek istediğini söyler. Ona, çocuklarının ondan korktuğunu ve bunun nedeninin birazda ondan kaynaklandığını söyler. Rafet, Nalan’ın konuşmasıyla çocuklarına karşı kötü davrandığını anlar.

Selen’i de arayıp kocasıyla eve gelmelerini ister. Çocuklarını bir masada toplayan Rafet, babasından şefkat görmediğini, eğer görseydi kendisinin de onlara daha farklı davranacağını söyler. Selen’e yönetimin çoğunu devir eder. Sedat’a, Beyoğlu’ndaki otelin işletmesini verir.

Alp, Cana’ya inanmayıp sekreterinden Cana ve çocukları adına alınmış uçak bileti olup olmadığını araştırır ve onların Londra’ya gideceklerini öğrenir. Cana, gideceklerini inkar edemez. Ama Sedat’la gideceğini söylemez. Sedat, Nalan’ın gönlünü almak için ona hediye alıp yemeğe çıkartmak ister.

Bu arada Cana, Sedat’la konuşmaya gider. Ondan kendisini terk ettiğinin hesabını sorar. Sedat ona, her şeyin bittiğini söyler. Cana, perişan halde otelden çıkarken Adil’le karşılaşır. Adil, Cana’ya yardım eder. Cana ona telefon numarasını verir. Adil, onu arayıp nasıl olduğunu sorar.

Nalan, bir derginin kapak çekimini annesinin zoruyla kabul eder. Orada ilk kez kendi kararını verip elbise seçimini kendisi yapar. Nalan, Sedat’la çıkacakları yemeğe onu da davet eder. Muzo, kız arkadaşı olduğunu söyleyince Nalan, yemeğe onu da getirmesini ister.

Hayri’nin mahalleden arkadaşının kız kardeşi Meliha, para karşılığında erkeklerle birlikte olur. Muzo, Meliha’yı parayla tutup ona Nalan’ın fotoğrafını gösterip ona benzemesini ister. Yemeğe onunla birlikte gidip onu Melisa olarak tanıştırır.

Sedat, kızı tanır. Ancak nereden tanıdığını çıkaramaz. Cana, Sedat ile Nalan’ın yemeğe çıkacağını öğrenip sürekli yemekte onu arar. Nalan, Cana’nın Sedat’a gönderdiği mesajı okur. Onların buluşacağı yere gidip bekler. Sedat’ın Cana’yla buluşacağını beklerken babası onunla buluşur.

Camdaki Kız 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Cana Adil’le Buluşup Ters Köşe…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler