Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 114. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fekeli'yi Abdulkadir'in Öldürdüğü Ortaya...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 114. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fekeli’yi Abdulkadir’in Öldürdüğü Ortaya Çıkıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 114. yeni bölümüyle 25 kasım perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Demir’in cansız bedeni bulunur. Züleyha, Demir için küçük bir cenaze töreni yapar. Züleyha, Fikret’in yanına gidip onunla konuşur. İkili arasındaki buzlar erir. Fikret ile Züleyha, çocuklarla birlikte pikniğe gider. Mehmet, yüzük alıp Züleyha’ya evlenme teklif etmeye hazırlanır. Mehmet’ten Züleyha’yı şaşırtan hamle gelir. Bir Zamanlar Çukurova 114. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fekeli’yi Abdulkadir’in öldürdüğü ortaya çıkıyor.

Perşembe Dizileri 2021

Fekeli’yi Abdulkadir’in Öldürdüğü Ortaya Çıkıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 114. bölüm 1. fragmanında; Züleyha, Mehmet’le görüşmeye devam ediyor. Onun kendisinden vazgeçmeye niyetinin olmadığını anlıyor. Fikret ise, Mehmet’le buluşup onun asıl niyetini bildiğini söyleyip onunla yumruklaşıyor. Birisi Fekeli’yi öldüren kişinin Abdulkadir olduğunu, onun da arkasında olan kişiyi bildiğini söylüyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 114. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1462134237986017280

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 113. BÖLÜM ÖZETİ!

Jandarma Demir’in cesedini bulur. Savcı Züleyha’yı yanına çağırır. Züleyha, Demir’in öldürülmüş olarak bulunduğunu öğrenince fenalaşır. Eve perişan halde gelen Züleyha, odasına kapanır. Fikret, Demir’in cenaze töreniyle ilgilenir.

Demir’in cenazesi gömüldükten sonra Züleyha, evde küçük bir mevlit yaptırır. Betül, Demir’in ölmesiyle tüm yetkilerinin elinden gitmesine çok üzülür. Şermin, kızına acele etmediği için çok kızar. Ona bari Fikret’i Züleyha’ya kaptırmamasını söyler. Züleyha, Betül’e neden Fikret’e Mehmet’e hisseleri sattığını söylediğinin hesabını sorar.

Ona, artık güveninin kırıldığını söyler. Züleyha, Fikret’le konuşmak için onun yanına gider. Ona, İzmir’e giderken de ilk onu aradığını, hayvanlarının zehirlendiğinde de onu aradığını söyler. İkilinin aralarındaki buzlar erir. Fikret, Züleyha’yı ve çocukları alıp pikniğe götürür.

Onların pikniğe gitmesiyle Betül, kıskançlıktan deliye döner. Şermin, kızından bir an evvel harekete geçmesini ister. Bu arada Haminne’nin eline Hakan ile Demir’in Almanya’da çekilmiş fotoğrafı geçer. Haminne o fotoğrafı mücevher kutusunun içine koyar.

Gaffur. aldığı arsanın imara açıldığını öğrenip Şermin’e teşekkür eder. Bunu duyan Şermin öfkeden deliye döner. Betül, Fikret’e Hakan Gümüşoğlu’nun Mersin’de bir otele giriş yaptığını öğrendiğini oraya gideceğini söyler.

Fikret, onunla birlikte Mersin’e gider. Oteli bulup odaya girip onun gelmesini beklerler. Bu arada Mehmet, Züleyha’ya eşi olmayan bir yüzük alır. Ona evlenme teklifi etmek için hazırlanır. Züleyha’nın yanına giden Mehmet onu yemeğe çıkarır.

Yemekte, Mehmet Züleyha’yı dansa kaldırıp. Onunla uzun zamandır bu konuşmayı yapmak istediğini söyleyip ona aşkını ilan eder. Daha sonra da Züleyha’yı öper.

Bir Zamanlar Çukurova 114. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mehmet’ten Züleyha’yı Şaşırtan Hamle!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler