Ana SayfaDizilerYalancı 10. Bölüm Final Fragmanı Yayında! Deniz Mehmet'i Öldürmekle Suçlanıyor!

İlgili Postlar

Yalancı 10. Bölüm Final Fragmanı Yayında! Deniz Mehmet’i Öldürmekle Suçlanıyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yalancı, 10. bölümüyle 23 kasım çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Deniz, bir uzmandan yardım alır. Mehmet, Deniz’in evindeki kameradan onun neler yapacağını öğrenip ona göre davranmaya devam eder. Deniz’in gideceğini öğrenen Mehmet, Yasemin’i kaçırıp onu tehdit eder. Ondan istiyorsa onu yapmasını ister. Arif, Mehmet’in karısına tecavüz ettiğini anlar. Silahını alıp Mehmet’in karşısına çıkar. Yalancı 10. bölüm final fragmanı yayınlandı. Deniz, Mehmet’i öldürmekle suçlanıyor.

Salı Dizileri 2021

Deniz Mehmet’i Öldürmekle Suçlanıyor!

Yalancı 10. bölüm final fragmanında; Mehmet’in annesi kendisine geliyor. Görkem, Mehmet’in kendisini de tecavüz ettiğini açıklıyor. Mehmet, ortadan kayboluyor. Bu arada Deniz, Mehmet’in tecavüz ettiği kadınların görüntülerini ve ona verdiği ilacı sakladığı yeri buluyor. Bir ay sonra Mehmet’in cesedi bulunuyor. Deniz, Mehmet’in ölümünde şüpheli durumuna düşüyor.

İşte Yalancı 10. bölüm final fragmanı…

YALANCI 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Mehmet, Canan’ın biraz daha uyuması için ona ilaç verir. Bunu anlayan Deniz, ablasından yardım ister ve Canan’ı Mehmet’ten korumasını ister. Arif, elindeki mektubu Görkem’e teslim eder. Mehmet, o mektubu ondan alabilmek için Görkem’i kontrol için hastaneye gelmesini sağlar ve muayenede iken çantasından Canan’ın intihar mektubunu alır.

Canan kendisine gelir. Mehmet, tehditle her dediğini yaptırdığı ölen karısının psikiyatristini oraya gelmesini sağlar. Kadın Canan’la konuşup onun olanları itiraf etmesini engeller. Deniz, kadını görünce durumu anlır. Görkem, mektubu kaybettiği için amiri tarafından görevinden uzaklaştırılır.

Bu arada Deniz, bir psikiyatriste gidip olanları ona anlatır. Öyle bir kişinin neler yapacağını öğrenir. Deniz, Yasemin’den Mehmet’in annesinin adresini öğrenir. O anları izleyen Mehmet, onun annesinin yanına gideceğini öğrenip evden apar topar çıkar.

Deniz, Mehmet’in annesinin yanına gidip ondan yardım ister. O sırada bakıcısı polis çağırır. Polislerle birlikte Mehmet’de gelir ve Deniz apar topar dışarı çıkarılır. Mehmet, şikayetçi olmayınca Deniz serbest bırakılır.

Deniz’in gideceğini öğrenen Mehmet, onun karşısına çıkar ve onunla yaşadıkları geceyi tüm ayrıntılarıyla anlatır. Onun anlatmasından sonra Deniz, Mehmet’in o anları videoya aldığını anlar. Bunu öğrenen Murat, kimse yokken Mehmet’in evine girip onun sakladığı kayıtları bulmak ister.

Deniz’den ayrılmak istemeyen Mehmet, Yasemin’i kaçırıp arabasının bagajına koyar. Daha sonra Deniz’in yanına gidip istediklerini yapmazsa ablasının öleceğini söyler. Mehmet, Deniz’le ilk buluştukları gün ne giydiyse aynısını alıp o kıyafeti giymesini ister. Daha sonra Deniz’le birlikte restorana gider.

Herkesin onları birlikte görmesini sağlar. Onların birlikte çekilmiş fotoğrafları sosyal medyada yayılır. Canan’a gelen bildirimleri gören Arif, Mehmet’in Deniz’e tecavüz ettiğini öğrenir. Daha sonrada onun karısına da tecavüz ettiğini anlayıp silahını alıp evden çıkar. Arif, silahını Mehmet’e doğrultup onun karısına neler yaptığını bildiğini söyler.

Yalancı Dizisi Final Mi Yapıyor? Dizi Ne Zaman Final Yapacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler