Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 48. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye Ceylan'ı Eve Alıp Onunla...

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 48. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye Ceylan’ı Eve Alıp Onunla Konuşuyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 48. yeni bölümüyle 23 kasım salı günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Gülben, ailesinden gizli evlenmek istemediğini Esat’a söyler. Esat, onun bu kararına karşı çıkmaz. Ceylan, bir fotoğraf sergisi açıp Han ve ailesini sergiye davet eder. Han son anda sergiye gidip Ceylan’ın karşısına çıkar. Ceylan, hayatında sadece onun olduğunu söyler. Han ise, Ceylan’ı artık onu hayatında istemediğini söyler. Masumlar Apartmanı 48. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Safiye, Ceylan’ı eve alıp onunla konuşuyor.

Salı Dizileri 2021

Safiye Ceylan’ı Eve Alıp Onunla Konuşuyor!

Masumlar Apartmanı 48. bölüm 1. fragmanında; Rüya ile Esra, Ceylan’la tanışıyor. Ceylan’ı karşısında gören Safiye onu eve kahve içmeye davet ediyor. Ona neden Han’ı terk edip gittiğini soruyor. Oda, onunla yaşamayacağı için gittiğini söylüyor. Safiye, o zaman neden döndüğünü soruyor. Ceylan ise, Han’sız yaşamadığını anladığını söylüyor.

İşte Masumlar Apartmanı 48. bölüm 1. fragmanı…

 

MASUMLAR APARTMANI 47. BÖLÜM ÖZETİ!

Gülben, kapıya konulan eşyalarını görünce şok olur. Onlara ailesi olmadan Esat’la evlenmeyeceğini söyler. Safiye, Gülben’e yaptıklarından dolayı pişman olur. Han, Safiye’nin Gülben’i bilerek üzdüğünü yüzüne vurur. O konuşmaları duyan Gülben, ablasına karşı tavır alır.

Ertesi gün Gülben, Esat’la buluşur. Ona gizlice evlenmek istemediğini söyler. Esat, hemen Han’ın bu evliliğe karşı çıktığını düşünür. Ama Gülben, bunun kendi kararı olduğunu, çocukluğundan beri güzel bir düğün hayal ettiğini söyler. Esat, Gülben’in kararına saygı duyar.

Evde Safiye ile Gülben’in yemek yapma yarışı başlar. Safiye, ayrı yemek yapıp evdekilere sunar. Gülben ise, başka bir yemek yapıp ne kadar becerikli olduğunu ispatlamaya çalışır. Evdekiler her ikisini de kırmamak için yemekleri yeyip ikisinin yemeğini de beğendiklerini söyler.

Naci, dükkanının açılışına Safiye’yi davet eder. Safiye, ona dükkan hediyesi olarak elleriyle bir hediye yapar. Ayrıca Naci’den balığını getirmesini ister. Oda Tomris’in onu görmesini istediğini söyler. Gülben, ablasını o açılışa götürmek için ona annesinin kıyafetleri dışında kıyafet ayarlar ve onu annesinin rahatsız etmeyeceğini söyler.

Bu arada Naci, Tomris’le konuşup Safiye’yi üzmemesini onu çok sevdiğini söyler. Tomris, Safiye’yle evlenip ondan çocukları olup kendisini unutacağını düşündüğünü söyler. Safiye, Gülben’in sayesinde açılışa gider. Naci, Safiye’yi şarkılarla karşılar. Tomris, Safiye’nin yanına gidip ona balığını görmediğini söyler.

Ayrıca annesinin Kanada’ya yerleşeceğini, babasına eğer onunla evlenmezse onunla kalacağını söylediğini anlatır. Bunları duyan Safiye, son anda Naci’nin neden kendisiyle evlenmekten vazgeçtiğini anlayıp oradan çıkar. Naci, peşine düşüp onu sokaklarda aramaya başlar.

Han, Ceylan’ın sergisine gider. Sergideki fotoğrafların hepsinin kendisine ait olduğunu görür. İkili yılar sonra karşı karşıya gelip konuşur. Ceylan, Han’a yanındaki herkesle kendisinin ilişkisi olduğunu zannettiğini, hayatında sadece onun olduğunu söyler. Han, Ceylan’a artık hayatında onu istemediğini, ondan geldiği yere geri dönmesini ister.

Masumlar Apartmanı 48. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Han Ceylan’a Onu İstemediğini Söylüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler