Ana SayfaDizilerKalp Yarası 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe Mi Vuruluyor? Yoksa Hande...

İlgili Postlar

Kalp Yarası 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe Mi Vuruluyor? Yoksa Hande Mi?

Atv’nin sevilen dizisi Kalp Yarası, 21. yeni bölümüyle 22 kasım pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ayşe ile Ferit’in araları iyice bozulur. Azade, çocuklarına babalarının kendilerini aldatmaya devam ettiğini açıklar. Hande, annesine Ayşe’yi zehirlediğini ve bebeğini öldürdüğünü annesine itiraf eder. Zümrüt, merdivenlerden düşer. Yaman’la yakınlaşmayı başaran Hande, sonraki hedefine ulaşır. Ferit, Hande’nin karısını zehirlediğini düşünüp karşısına çıkar. Kalp Yarası 21. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ayşe mi vuruluyor? Yoksa Hande mi?

2021 Pazartesi Dizileri

Ayşe Mi Vuruluyor? Yoksa Hande Mi?

Kalp Yarası 21. bölüm 2. fragmanında; Ayşe, kendisini zehirleyen kişinin Hande olduğunu öğreniyor. Silahını alıp onun karşısına çıkıyor. Ona silahını doğrulttuğu anda Hande, ona engel olmaya çalışıyor. Ferit, Ayşe’ye engel olmak için oraya gidiyor. Kim vurulacak?

İşte Kalp Yarası 21. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1462130208618778633

KALP YARASI 20. BÖLÜM ÖZETİ!

Ayşe, Hande’nin yemesini sağladığı tatlıyı yer. Fenalaşan Ayşe, Ferit’i arar. Ferit ise, Mirza’nın kim olduğunu araştırırken onun telefonuna cevap vermez. Mirza, iş yerine Ayşe’nin gelmediğini görüp onu arar. Ayşe ona, telefonda öldüğünü söyler. Mirza, hemen gidip Ayşe’yi hastaneye yetiştirmeye çalışır.

O sırada Ferit gelir ve Mirza’nın karısına bir şey yaptığını zannedip ona engel olmaya çalışır. Daha sonra durumun ciddi olduğunu anlayınca onunla birlikte hastaneye gider. Ayşe, hemen yoğun bakıma alınır ve kanında büyük dozda zehirli madde bulunur.

Bu arada Saadet ile Adnan, otel odasında buluşur ve geceyi birlikte geçirir. Azade, onların otel odasında olduğunu duyup sabaha kadar Adnan’ın oradan çıkmasını bekler. Tam onları basacakken Ayşe’nin hastanede olduğunu duyar.

Saadet, Adnan’ın ilaçlarını cebinden alıp onun kahvesine ilaç koyar ve onun bayılmasını sağlar. O sarıda Azade’yi arayıp Adnan’ın fenalaştığını söyler. Azade, Adnan’ı alıp eve götürür ve onu bir odaya kapatır.

Daha sonra Saadet hemşireyi yanına çağırıp ona büyük miktarda para teklif eder. Bu para karşılığında Adnan’la boşanma davasında ilişkisini itiraf etmesini ister. O kadar büyük paraya Saadet hayır diyemez. Üzerine, Adnan’ın onunla bir gecelik bir ilişki yaşadığını söyler.

Hande, Ayşe’nin bebeğini düşürdüğünden emin olup mutlu olur. O gece eve gitmez. Amacına ulaşınca, sıra Yaman’la Betül’ü ayırma planına geçer. Zümrüt. Ayşe’nin bebeğinin düştüğünü öğrenince bunu yapanın kızı olduğunu anlar. Onu arar ve Hande’nin tatilde olduğunu öğrenir.

Hande, Yaman’la yalnız kalmak için Betül’ün çok istediği İstanbul’daki işi ayarlar. Yaman evde yalnızken onun yanına gider. Duygu sömürüsü yapıp Yaman’ı avucunun içine düşürür. Bebeğini kaybettiğini öğrenen Ayşe, ona iyi bir anne olamadığını düşünüp konaktan çıkar.

O sırada birileri onu kaçırıyor ve bir hastane ortamına götürür. Mirza, konuştuğu kişi tarafından Ayşe’nin organının alınması istenir. Bunu yapamayacağını söyleyen Mirza, bu işi yapmak için zorlanır.

Kalp Yarası 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferit Hande’nin Ayşe’yi Zehirlediğini Anlıyor…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler