Ana SayfaDizilerElkızı 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bekir Ezo'yu Kapattığı Kulübeyi Ateşe Veriyor!

İlgili Postlar

Elkızı 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bekir Ezo’yu Kapattığı Kulübeyi Ateşe Veriyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Elkızı, 5. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Harun, Aslı’nın elini tutarken Ezo’ya yakalanıyor. Hemen Nermin, Aslı’nın Mert’in sevgilisi olduğu yalanını uyduruyor. Ezo, Nermin’in parmağındaki yüzükten onun babasının metresi olduğunu anlıyor. Bekir, uyanıyor ve jandarmaya Ezo’yu gördüğünü söylemiyor. Gizlice hastaneden çıkıp Ezo’yu kaçırıyor. Elkızı 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Bekir, Ezo’yu kapattığı kulübeyi ateşe veriyor.

Cumartesi Dizileri 2021

Bekir Ezo’yu Kapattığı Kulübeyi Ateşe Veriyor!

Elkızı 6. bölüm 1. fragmanında; Nermin, Harun’a parasız birinin kaybetmeye mahkum olduğunu söylüyor. Bekir, Ezo’yu kaçırıp ondan kendisiyle evlenmesini istiyor. Ezo, kabul etmiyor ve ondan korkmadığını söylüyor. Komutan Cavidan’a, ne biliyorsa anlatmasını yoksa Ezo’nun hayatının tehlikede olabileceğini söylüyor. Bekir, Ezo’yu sakladığı yeri ateşe veriyor.

İşte Elkızı 6. bölüm 1. fragmanı…

 

ELKIZI 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ezo, Ali’yle birlikte onun çarptığı kızın yanına geçmiş olsun demek için gidiyor. Odaya girdiklerinde Harun’u Aslı’nın elini tutmuş bir vaziyette görüyorlar. O sırada içeri Mert giriyor. Nermin, Harun’u kurtarmak için Aslı’nın Mert’in sevgili olduğu yalanını uyduruyor. Hastaneden çıktıktan sonra Ezo, Nermin’in parmağındaki yüzüğü görüyor.

Onun babasının metresi olduğunu anlıyor. Hemen Cemal’in yanına gidip ona Nermin’in babasının metresi olup olmadığını soruyor. O ise, Ezo’ya bir cevap vermiyor. Ezo, babaannesine inanmadığı için pişman oluyor. Cavidan’la birlikte Ezo, Nermin’i eve davet ediyor.

Harun’da içeri girmek istiyor. Anca Ezo, onun içeri giremeyeceğini, onun para için kendisine yaklaşmaya çalıştığını anladığını ima ediyor. Ezo, Nermin’e babasının metresi olduğunu bildiğini söylüyor. O ise iyice köşeye sıkışınca kendisinin babasıyla değil Cemal’le birlikte olduğu yalanını söylüyor.

Bu sefer yaptıklarından pişman olup Nermin’den özür diliyor. Nermin, gidip Cemal’den kendisine yardım etmesini istiyor. Zaten yıllardır Nermin’e aşık olan Cemal, onun bu teklifini kabul ediyor. Ertesi gün Cavidan, Cemal ile Nermin’i yemeğe davet ediyor. Harun ile Mert’i de çağırıp annelerinin birlikte olduğunu açıklıyor.

Öte yandan Ali ise, Ezo’ya yüzük alıp evlenme teklif etmeye hazırlanıyor. Ama annesi bu duruma karşı çıkınca onunla arası bozuluyor. Annesini karşısına alan Ali, Ezo’dan vazgeçemediğini söylüyor.

Harun, annesine Resul’le birlikte olduğunu bildiğini söyleyip evi terk etmek istiyor. Bekir, uyanıyor. Hastaneden kaçıp Ezo’yu kaçırıyor ve onu bir kulübeye kapatıyor. Daha sonra tekrar hastaneye dönüyor. Komutan Bekir’e o gece konağı yakan kişi görüp görmediğini soruyor. O ise, komutana bir şey anlatmıyor. Cavidan, Ezo’yu Bekir’in kaçırdığını öğreniyor.

Elkızı 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ezo’yu Kim Bayıltıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler